بسته بندی و چاپ محصولات غذایی

با سلام در این وبلاگ قصد داریم مطالبی را برای ارتقا اطلاعات عمومی شما به اشتراک بگذاریم و در مورد انواع غذا های فست فودی وبسته بندی آنها صحبت کنیم

بسته بندی و چاپ محصولات غذایی

با سلام در این وبلاگ قصد داریم مطالبی را برای ارتقا اطلاعات عمومی شما به اشتراک بگذاریم و در مورد انواع غذا های فست فودی وبسته بندی آنها صحبت کنیم

نان شیرینی وگان


دستور تهیه نان نان شیرینی وگان

آیا همه چیز را در مورد نان شیرینی می دانید؟ اما بله ، شما می دانید ، آن نان بریوش خنده دار با یک سوراخ در مرکز. نسخه شور دونات به نوعی. خوب ، در اینجا ، خواهیم دید که چگونه بدون تخم مرغ و کره نسخه درست می کنیم: خلاصه یک نان شیرینی وگان!

و بله ، تهیه یک نان شیرینی پزی کاملاً ممکن است. شما حتی تفاوت را متوجه نمی شوید ، آن هم به همان اندازه نمونه سنتی آن نرم و خوشمزه است.

بنابراین کاملاً برای یک رژیم گیاهخواری یا گیاهخواری یا برای هر شخصی که تحمل لاکتوز ندارد مناسب خواهد بود.

نان شیرینی وگان با یک شیشه پنیر خامه ای بدون شیر



مواد لازم برای 5 نان شیرینی

  • 350 گرم آرد
  • 15 گرم گلوتن
  • 8 گرم مخمر فوری (یک کیسه کوچک)
  • کمی نمک (حدود 7 گرم)
  • 200 میلی لیتر آب ولرم
  • شربت آگاو 24 گرم (یا شکر عصا)
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

برای بالاترین

  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 قاشق چایخوری دانه کنجد
  • 2 قاشق چایخوری دانه خشخاش

روند

برای شروع ، یک کاسه بزرگ برداشته و تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید (آرد ، گلوتن ، نمک و بکینگ پودر). بدون نیاز به الک کردن آرد ، توده ها هنگام ورز دادن ترک می شوند.

سپس یک کاسه برداشته و این بار همه مواد مایع (آب ، شربت و روغن) را مخلوط کنید .

مخلوط مایع را درون آرد قرار دهید و همه چیز را ورز دهید تا خمیر یکدست و یکدستی بدست آورید . اگر خمیر شما کمی چسبناک است ، دریغ نکنید که کمی آرد اضافه کنید تا کمی خشک شود. برعکس ، اگر خیلی خشک است… خوب آب اضافه کنید تا مرطوب شود.

خمیر خود را با دست ورز دهید (یا اگر یک دستگاه غذاساز دارید) و خمیر را به 5 قطعه یکسان تقسیم کنید (می توانید از ترازو برای داشتن همان وزن استفاده کنید).

هر خمیر کوچک را بردارید و آنها را به شکل گلوله در بیاورید با انگشت خود یک سوراخ در مرکز سوراخ کنید و لبه را باز کنید تا به آن نان شیرینی داده شود.

پس از اینکه نان های شما شکل گرفت ، اجازه دهید 1 ساعت و 30 دقیقه استراحت کنند تا خمیر آن زیاد شود.

بعد از بالا آمدن ، آب نمک را کمی در قابلمه بزرگ بجوشانید (می توانید کمی جوش شیرین نیز اضافه کنید). نان ها را در آنها فرو کرده و به مدت 1 دقیقه در آب جوش بپزید . سپس ، آنها را بیرون آورده و روی یک توری سیمی تخلیه کنید.

فر خود را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و در حالی که داغ است ، از این فرصت استفاده کنید و نان های خود را با بذرهای مختلف روکش بپاشید.

فر شما گرم است؟ بنابراین نان خود را در فر قرار دهید تا حدود بیست دقیقه بپزد.

وقتی قهوه ای طلایی شدند از فر خارج کنید و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شوند .

دیدید ، برای تهیه نان شیرینی شیرینی بی شیرین به محصولات لبنی نیاز ندارید ...

نان برگر وگان


یک نان برگر گیاهی قهوه ای شده در فر



من قبلاً برخی را می شنوم که از پایین ناله می کنند. مانند آنچه ساخت یک نان وگان غیرممکن است من همین الان جلوی شما را می گیرم: یکی کاملاً قابل انجام است و دو مورد کاملاً خوشمزه است .

در حقیقت ، به راحتی می توان بدون تخم مرغ و شیر یا هر محصول حیوانی دیگر یک نان همبرگر درست کرد. فقط به دلیل اینکه شما گیاه خوار هستید ، به این معنی نیست که فقط باید کلم بروکلی بخورید.

تو من را باور نداری ؟ ما در پایان دستور دوباره در مورد آن صحبت خواهیم کرد.

مواد لازم برای 4 نان

  • 300 گرم آرد
  • 12 گرم بذر کتان
  • 28 گرم روغن زیتون
  • 150 میلی لیتر آب ولرم
  • 5 گرم مخمر نانوا
  • 4 گرم شکر
  • 6 گرم نمک

آماده سازی

برای شروع باید دانه های کتان را با 45 میلی لیتر آب ولرم در مخلوط کن خرد کنید . بگذارید 15 دقیقه بماند . قوام باید ژلاتینی شود.

سپس نیمی از آرد را با بیکینگ پودر ، شکر و نمک مخلوط کنید. مخلوط کتانی + آب و همچنین بقیه آب ولرم را اضافه کنید . همه چیز را با کفگیر مخلوط کنید.

بقیه آرد را اضافه کرده و شروع به ورز دادن می کنیم . وقتی توپ صاف و یکنواختی دارید می توانید از ورز دادن جلوگیری کنید. سپس خمیر را در ظرفی بریزید ، روی آن را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و بگذارید به مدت 1 ساعت 30 استراحت کند.

وقتی خمیر خوب خوب شد ، دوباره آن را ورز داده و به 4 قسمت تقریباً مساوی تقسیم کنید . آنها را به صورت گلوله درآورید تا تکه های کوچک خمیر تشکیل شود و بگذارید 30 دقیقه دیگر استراحت کنند (این ممکن است به گرمای اتاق شما بیشتر یا کمتر شود).

کمی اضافی: نان ها را با برس آغشته به آب مرطوب کرده و با دانه های کتان بپاشید. همچنین با تخم مرغ نگهداری می شود .

فر خود را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. نان های خود را پخته ، اجازه دهید حدود 10 دقیقه بپزد .

و در آنجا آن را دارید ، شما اکنون یک نان کاملاً گیاهی دارید که متناسب با همه دستور های  برگر گیاهی با گیاهی است ...



گوشت گاو

 

گوشت گاو 

شکشوکا با سوسیس صبحانه گوشت گاو ادویه دار

شاکشوکا اینستاگرام را به دست گرفته است و دلیل خوبی هم دارد! تهیه آن کاملاً آسان است ، از چند ماده ساده استفاده می شود و بسیار قابل تنظیم است. اگرچه به طور سنتی فقط با گوجه فرنگی ، پیاز ، فلفل ، تخم مرغ و ادویه جات تهیه می شود ، ما دوست داریم آن را با گوشت گوشت چرخ شده از فریزر تقویت کنیم تا مواد مغذی ، طعم دهنده و دلچسب تر شود! در آفریقای جنوبی یک غذای مشابه به نام "smoortjie" داریم - پیاز و گوجه فرنگی که برای تهیه سس با گوشت پخته شده و روی نان تست ترد سرو می شود. بزرگ شدن با چیزهای کم به من یاد داد که مدبر باشم و اخیراً فکر می کنم همه ما به دنبال راه هایی برای خلاقیت با آنچه در دست داریم هستیم. بعضی از وعده های غذایی مورد علاقه من (مانند این وعده) شامل گوشت گاو است و صادقانه می گویم هیچ پروتئین دیگری از نظر طعم کاملاً شبیه گوشت گاو نیست. این گزینه برتر است. دستور العمل هایی مانند اسپاگتی مادربزرگ ،

 

شما می توانید بسیاری از دستور العمل ها را در بیف پیدا کنید . این چه چیزی برای شام است - یک بخش بسیار مفید با دستور العمل های حاوی 5 ماده یا کمتر وجود دارد که مناسب برای تأمین بودجه شما است ، اما به طور همزمان خانواده خود را از طریق مواد مغذی تغذیه می کنید. از دیگر ویژگی های این وب سایت می توان به انواع دروس آشپزی ، اطلاعات ایمنی گوشت گاو ، اطلاعات برنامه ریزی غذا و نکاتی برای کمک به شما در این راه اشاره کرد. این کتاب رنگ آمیزی عالی را برای بچه های خود بارگیری کنید و در حالی که همه در خانه هستند یک دستور غذا با گوشت گاو را با هم بپزید :) اگر گوشت گاو را در فریزر دارید و قصد دارید این غذا یا هر وعده دیگری را درست کنید ، اینفوگرافی مفید در مورد ذوب گوشت گاو به عنوان یک مقاله مفید است تازه سازی بخصوص اگر وقت کم دارید!

 

Ground Beef Thawing.jpg

 برای تهیه این دستور غذا به چه چیزهایی نیاز دارم؟

 

تمام آنچه برای تهیه شاکشوکا با سوسیس صبحانه گوشت گاو مورد نیاز دارید ، یک قوطی گوجه فرنگی ، یک عدد پیاز ، مقداری آب یا آب گوشت گاو ، روغن زیتون ، تخم مرغ ، چند ادویه ساده و گوشت گاو آسیاب شده است. در اینجا چند تغییر اختیاری وجود دارد:

 

- به جای آن از

یک قوطی گوجه فرنگی خرد شده و گل فلفل سبز استفاده کنید  - یک شیشه فلفل دلمه ای قرمز بو داده اضافه کنید و با پیاز خود تفت دهید

- آن بطری سالسای شیشه ای را که در یخچال شما نشسته است

اضافه کنید - بسته به نوع خود ½ فنجان آب گوشت گاو یا آب بیشتری اضافه کنید قوام را ترجیح دهید

- از کره به جای روغن زیتون استفاده کنید

- هر نوع سبزیجات کنسرو شده غیر نشاسته ای را به وعده غذایی اضافه کنید

- در صورت داشتن آن را با پنیر خرد شده یا مکعب پنیر فتا و گیاهان تازه پر کنید.

- از ترکیب ادویه جات قبل از مخلوط مانند چاشنی تاکو به جای مخلوط کردن ترکیب خود استفاده کنید

 

گوشت گاو - Shakshuka-6.jpg

گوشت گاو - Shakshuka-4.jpg

گوشت گاو - Shakshuka-7.jpg

گوشت گاو - Shakshuka-10.jpg

چگونه این دستور را تهیه کنم؟

 

من سوسیس صبحانه گوشت گاو را خرد می کنم و آن را در یخچال نگهداری می کنم تا نه تنها در این دستور غذا ، بلکه به عنوان تخم مرغ های خرد شده و سالادهای تاکو استفاده شود. ما دوست داریم قبل از افزودن تخم مرغ آن را بهم بزنیم اما اگر ترجیح می دهید گوشت گاو را به عنوان بخشی از این دستور غذا به یک باره بپزید ، لطفاً احساس راحتی کنید. پیاز و سیر خود را مطابق دستورالعمل بپزید و به دنبال آن مواد لازم برای سوسیس صبحانه گوشت گاو تا زمانی که پخته شود بپزید و دستور تهیه شاکشو را ادامه دهید.

 

شکشوکا با گوشت گاو ادویه دار سوسیس صبحانه زمان آماده سازی: 5 دقیقه | زمان پخت: 30 دقیقه | خدمت می کند: 4

 

عناصر:

 

برای سوسیس و کالباس : (می توان آن را از قبل تهیه کرد و با خیال راحت در یخچال نگهداری کرد تا زمانی که آماده استفاده شود ، حداکثر 3 روز. از گوشت گاو دیدن کنید . این برای شام برای راهنمایی در مورد نگهداری ایمن گوشت چرخ شده است.)

1/2 پوند گوشت گاو (93٪ لاغر یا لاغر)

1 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز

1 po قاشق چایخوری برگ پونه کوهی خشک

1 po قاشق چای خوری پاپریکا دودی

1 قاشق چایخوری پودر زیره سبز

1 قاشق چایخوری پودر سیر

½ قاشق چای خوری پودر چیلی چیپوتل یا چیپل چیپل خرد شده در سس آدوبو oon

قاشق چای خوری نمک

 

برای شاکشوکا:

 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 پیاز کوچک زرد ، ریز خرد شده

1-2 حبه سیر ، ریز خرد شده

1 قاشق چایخوری شکر فلفل قرمز

½ قاشق چایخوری پودر چیلی یا زیره سبز

1 14.5 اونس. می توانید گوجه فرنگی خرد کنید

1 فنجان آب گوشت گاو یا آب

4 تخم مرغ بزرگ

8 اونس. گوشت گاو صبحانه سوسیس خرد می شود

نمک و فلفل به مزه

افزودنیهای اختیاری بر اساس آنچه که دارید: یک قاشق غذاخوری رب هاریسا ، 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی.

به صورت اختیاری برای سرو: پنیر فتا خرد شده ، نان پوسته دار ، گیاهان تازه

 همه مواد را در یک کاسه متوسط ​​با هم مخلوط کنید و کمی مخلوط کنید. یک تابه بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا گرم شود. مخلوط سوسیس را اضافه کنید 5 تا 8 دقیقه بپزید و به خرد شدن 1/2 اینچ بپردازید و گهگاه هم بزنید. آن را کنار بگذارید یا خنک کنید و در یخچال قرار دهید تا زمانی که آماده استفاده شود.

 روغن زیتون را در یک تابه بزرگ تا متوسط ​​تا متوسط ​​گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و 3-5 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای طلایی روشن شود. سیر و ادویه را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شود و به مدت 2-3 دقیقه بپزد. در این مرحله می توانید سوسیس گوشت گاو نپخته را مستقیماً اضافه کرده و به مدت 5-8 دقیقه آن را بپزید تا دمای داخلی 160 درجه سانتیگراد شود ، یا صبر کنید تا بعد از پخت تخم مرغ آنها را بپاشید.

گوجه فرنگی خرد شده ، رب هاریسا / رب گوجه فرنگی و آب گوشت گاو یا آب اضافه کنید. حرارت را به متوسط ​​کاهش دهید و درب ظرف را بگذارید. به مدت 15 دقیقه بپزید ، یک یا دو بار هم بزنید تا گوجه فرنگی شکسته شود و یک سس غنی تشکیل شود. اگر سس خیلی خشک به نظر می رسد ، آن را با مقداری آب پر کنید.

با استفاده از پشت قاشق تورفتگی ایجاد کنید و تخم ها را به داخل حفره ها بریزید. بسته به اینکه دوست دارید تخم مرغ هایتان چطور انجام شود ، 5-10 دقیقه با درپوش بجوشانید. از روی حرارت برداشته ، مزه دار کنید و روی آن را با گوشت گاو صبحانه خرد شده سوسیس ، فتا و گیاهان تازه خرد شده قرار دهید

این دستور العمل با همکاری Spice Tribe برای شما آورده شده است - آنها یک شرکت ادویه جات کوچک هستند که به طور مستقیم از طریق تجارت عادلانه به سود کشاورزان و خانواده های آنها کار می کنند. هیچ چیز تازه تری از این وجود ندارد و اعتقاد آنها به آشپزی در خانه برای سلامتی و جامعه واقعاً در من طنین انداز است. آنها همه چیزهایی را که شما برای این دستور العمل نیاز دارید در فروشگاه آنلاین خود دارند ، از جمله نمک و فلفل.

دستور تهیه مرغ فلفل قرمز سیر من از موادی که در دست داشتم و توانایی مادرم در استفاده از ادویه جات به عنوان راهی برای جالب و پررونق نگه داشتن چیزها الهام گرفته شده است. لطفاً بدانید که دستورالعمل برای هر ماده ای که در دست دارید کاملا قابل تنظیم است. چند ایده شامل موارد زیر است: استفاده از گل کلم یا سیب زمینی به جای مرغ. افزودن کلم پیچ ، اسفناج یا یقه برای رنگ و بافت به علاوه تغذیه اضافی. این مرغ فلفل قرمز سیر وقتی روی سیب زمینی شیرین پخته و پر از کلم پیچ و پیاز کاراملی سرو شود بسیار لذیذ است. ما آن را با نان و کره پوسته خورده ایم ، آن را روی برنج یا رشته فرنگی کره ای سرو کرده ایم ، روز بعد آن را درست از ظروف ظرفشویی خورده ایم. اخیراً احساس می کنم هیچ قانونی وجود ندارد زیرا تنها قانونی که مهم است فاصله اجتماعی است. امیدوارم که در خانه های خود خوشبخت باشید ، که بیشتر آشپزی می کنید و وقت ارزشمندی را با کسانی دوست دارید می گذرانید. اگر تصمیم دارید این دستورالعمل را امتحان کنید ، لطفاً با برچسب گذاری من در سایت اینستاگرام یا فیس بوکthedaleyplate ، نحوه کار آن را به من اطلاع دهید :)

برخی یادداشت ها:

-اگر قادر به استفاده از شری نیستید ، از مرغ بیشتر استفاده کنید.

-سبزیجات مورد نظر خود را اضافه کنید. برای سبزیجاتی که مدت زمان بیشتری پخته می شوند ، آنها را با آب و شری اضافه کنید. در 5 دقیقه گذشته از پخت و پز می توان به سبزیجات مناقصه اضافه کرد.

عناصر:

رانهای پوستی بدون استخوان 1 پوند ، برش داده شده به قطعات 1 اینچی

1 قاشق غذاخوری پاپریکای اسپانیایی دودی با کیفیت خوب 

 1 قاشق غذاخوری پودر سیر

1 قاشق چایخوری نمک کوشر

 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 فنجان پیاز زرد خرد شده

1/2 فنجان فلفل دلمه ای قرمز

خرد شده 4 حبه سیر ، ریز خرد شده

1 قاشق چای خوری شکر فلفل قرمز

1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی

2 ساقه گیاهان تازه مانند آویشن یا پونه کوهی

1/2 فنجان شریر

1/2 فنجان مرغ موجودی

بو 2-1 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز یا آب لیمو


اختیاری: 1/4 فنجان خامه سنگین


مرغ را در یک کاسه قرار داده و با فلفل قرمز ، پودر سیر ، نمک و فلفل مزه دار کنید. برای اطمینان از اینکه روغنی مرغ کاملاً پوشانده شده است ، آن را بریزید و یک ساعت یا ترجیحاً یک شب در یخچال قرار دهید.

روغن زیتون را در یک ماهیتابه گرم کنید تا روی آن متوسط ​​شود. پیاز ، فلفل دلمه ای را اضافه کنید (یک شیشه فلفل پیمنتوی آبکش شده محلول شربت خانه سریع است) و 10 دقیقه آن را بپزید تا نرم شود. این مرحله پیازها را می شکند و مهم است زیرا بخشی از سس را تشکیل می دهد.

سیر و مرغ را اضافه کنید ، هم بزنید و بپزید تا مرغ دیگر رنگ پریده شود (2-3 دقیقه) در آخر ، پوسته های فلفل قرمز ، رب گوجه فرنگی ، گیاهان ، برگ بو ، شری و آب مرغ را اضافه کنید. بگذارید روی حرارت متوسط ​​و درب آن را تا نیمه 15-20 دقیقه بجوشانید تا مرغ نرم شود ، اگر ترجیح می دهید سس شما کمتر شود ، مدت زمان بیشتری طول می کشد.

سرکه یا آب لیمو را درست قبل از سرو هم بزنید ، خامه سنگین اختیاری را اضافه کنید ، با نمک و فلفل مزه دار کنید سپس با گیاهان تازه پراکنده کنید.

 

غذای سریع برای قلب سالم


غذا خوردن در رستوران های فست فود بخشی از زندگی هفتگی حدود 27٪ از بزرگسالان است. 1 در یک مطالعه در میشیگان ، تقریباً 80٪ از بزرگسالان حداقل یک بار در ماه و 28٪ بیش از دو بار در هفته به رستوران های فست فود می روند. 2 فست فود با کیفیت پایین رژیم غذایی و مصرف بیشتر چربی ، چربی اشباع و قند مرتبط است که از عوامل شناخته شده بیماری های قلبی هستند. فست فود همچنین با شاخص توده بدنی بالاتر (BMI) ، افزایش وزن و کاهش موفقیت در کاهش وزن همراه است. از آنجا که اکثر فست فودها حاوی گوشت های بسیار فرآوری شده و کربوهیدرات های تصفیه شده هستند ، تمایل آنها به مقدار زیادی سدیم ، چربی کل ، اسیدهای چرب اشباع و ترانس و کلسترول است. ترکیبی از چربی بالا ، چربی اشباع بالا ، سدیم بالا ، مقادیر زیاد قند اضافه شده و مقادیر کم فیبر الگویی است که کاملاً مغایر با دستورالعمل های رژیم غذایی سالم برای قلب است. 3 سدیم اضافی یکی از دلایل مهم فشار خون است ، که یک عامل اصلی خطر برای بیماری های قلبی و سکته مغزی است. تقریباً 80٪ سدیم مصرفی ما در غذاهای فرآوری شده و غذاهای رستوران ، از جمله فست فودها یافت می شود


اکثر مردم می دانند که فست فود یک انتخاب سالم نیست. در یک مطالعه ، 68٪ از بزرگسالانی که به رستوران های فست فود مراجعه می کنند اظهار داشتند که در صورت موجود بودن غذاهای فست فود سالم را انتخاب می کنند ، اما تنها 16٪ اظهار داشتند که هنگام سفارش از اطلاعات تغذیه ای استفاده می کنند. 2 حداقل یک بار در ماه رستوران ، دلیل انتخاب این نوع رستوران سریع و راحت بودن آن (64٪) و به دنبال آن طعم غذا (16٪) ، جامعه پذیری و ارزش مناسب از نظر هزینه بود. ناهار وعده غذایی است که بیشتر اوقات در یک رستوران فست فود خورده می شود ، و بعد از آن شام است


واقعیت این است که بسیاری از ما به طور معمول غذای فست فود را انتخاب می کنیم. از آنجا که خوردن فست فود بیشتر با عواقب منفی مختلف سلامتی از جمله افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی همراه است ، منطقی است که سالم ترین گزینه ها را هرچه بیشتر انتخاب کنید. برای بهبود کیفیت تغذیه وعده های غذایی فست فود از این شش نکته استفاده کنید: 5،6


قسمت کوچکتری را انتخاب کنید. به جای یک چیزبرگر دوتایی ، یک چیزبرگر تکی را انتخاب کنید تا 130 کالری ، 10 گرم چربی ، 6 گرم چربی اشباع و 360 میلی گرم سدیم ذخیره کنید. به جای سیب زمینی سرخ کرده بزرگ ، سیب زمینی سرخ کرده متوسط ​​تهیه کنید و تقریباً نیمی از کالری ، چربی کل ، چربی اشباع شده و سدیم را مصرف خواهید کرد.

به جای مرغ سوخاری کبابی انتخاب کنید. مرغ سرخ شده به صورت نان و سرخ شده است و باعث افزایش کالری ، چربی کل و چربی اشباع می شود.

از بیکن که 100 کالری ، 7 گرم چربی ، 2 گرم چربی اشباع و 360 میلی گرم سدیم اضافه می کند ، صرف نظر کنید.

برای کاهش چربی اشباع و کالری ، از سس گوجه فرنگی ، خردل ، کاهو و گوجه فرنگی به جای سس مایونز در ساندویچ ها استفاده کنید.

هنگام سفارش سالاد ، مرغ کبابی را به جای ترد انتخاب کنید و از سس سالاد کمتری استفاده کنید. با انتخاب کباب به جای مرغ ترد ، تقریباً 200 کالری صرفه جویی کرده و چربی را به نصف کاهش می دهید. سس سالاد کم کالری را انتخاب کنید یا سس کم کالری مورد علاقه خود را به همراه داشته باشید.

کالری ، چربی و شکر در نوشیدنی ها به سرعت اضافه می شود. یک لرزش بزرگ شکلاتی حاوی 850 کالری است - بیشتر از چیزبرگر. همچنین 122 گرم شکر بسته بندی می شود که برابر با بیش از یک فنجان شکر جدول است.

از این گزینه های سالم قلب در رستوران های غذای سریع مورد علاقه خود را انتخاب کنید:

فیله مرغ


بسته بندی خنک مرغ کبابی: 350 کالری ، چربی 14 گرم ، 5 گرم چربی اشباع ، 0 گرم چربی ترانس ، 15 گرم فیبر ، 960 میلی گرم سدیم

سالاد بازار کبابی: 360 کالری ، 14 گرم چربی ، 2.5 گرم چربی اشباع ، 0 گرم چربی ترانس ، 6 گرم فیبر ، 670 میلی گرم سدیم

آیتم جایزه: فنجان میوه 7

ال پلو لوکو


کاسه قدرت: 470 کالری ، 15 گرم چربی ، 4 گرم چربی اشباع ، 0 گرم چربی ترانس ، 8 گرم فیبر ، 650 میلی گرم سدیم

کاسه سزار مکزیکی با مرغ: 440 کالری ، 20 گرم چربی ، 4 گرم چربی اشباع ، 0 گرم چربی ترانس ، 2 گرم فیبر ، 540 میلی گرم سدیم

اقلام اضافی: کلم بروکلی ، برنج قهوه ای 8

پادشاه برگر


همبرگر: 220 کالری ، 8 گرم چربی ، 3 گرم چربی اشباع ، 5 گرم چربی ترانس ، 1 گرم فیبر ، 380 میلی گرم سدیم

ساندویچ مرغ کبابی بدون مایو: 370 کالری ، 7 گرم چربی ، 2 گرم چربی اشباع ، 0 گرم چربی ترانس ، 6 گرم فیبر ، 740 میلی گرم سدیم

مورد جایزه: Applesauce9 

مک دونالد


همبرگر: 240 کالری ، 8 گرم چربی ، 3 گرم چربی اشباع ، 5 گرم چربی ترانس ، 1 گرم فیبر ، 480 میلی گرم سدیم

ساندویچ کلاسیک مرغ کبابی: 350 کالری ، 9 گرم چربی ، 2 گرم چربی اشباع ، 0 گرم چربی ترانس ، 3 گرم فیبر ، 820 میلی گرم سدیم

سالاد جنوب غربی با مرغ کبابی: 290 کالری ، 8 گرم چربی ، 2.5 گرم چربی اشباع ، 0 گرم چربی ترانس ، 7 گرم فیبر ، 680 میلی گرم سدیم

مورد جایزه: برش های سیب 10

تاکو بل


Fresco Soft Taco مرغ خرد شده: 150 کالری ، 6 گرم چربی ، 2 گرم چربی اشباع ، 0 گرم چربی ترانس ، 2 گرم فیبر ، 440 میلی گرم سدیم

Fresco Soft Taco Steak: 140 کالری ، 4 گرم چربی ، 1.5 گرم چربی اشباع ، 0 گرم چربی ترانس ، 1 گرم فیبر ، 470 میلی گرم سدیم

مورد جایزه: لوبیای سیاه 11

نحوه تنظیم قیمت نوشیدنی در بار یا رستوران خود

  نحوه تنظیم قیمت نوشیدنی در بار یا رستوران خود

انتخاب قیمت نوشیدنی های میله ای می تواند جنبه مشکوکی در راه اندازی یک بار باشدخیلی گران است و مشتری ها را از خود دور می کنیدخیلی ارزان است و مدت زمان بیشتری در تجارت نخواهید بودیکی از مهمترین جنبه های یک رستوران و به ویژه بار ، ایجاد لیستی از کوکتل های سودآور و قابل کنترل استمتغیرهای بسیاری وجود دارد که هر مشاغل باید در هنگام چگونگی قیمت گذاری نوشیدنی ها مانند اجاره و سربار در نظر بگیرد ، اما همچنین چند استاندارد صنعتی وجود دارد که ما برای کمک به شما در قیمت گذاری مناسب نوشیدنی ها برای بار یا رستوران خود ، آنها را برجسته خواهیم کرد

قیمت نوشیدنی و کوکتل را تعیین کنید

با در نظر گرفتن انواع مختلف و انواع مشروبات الکلی ، شروع یک استاندارد برای قیمت گذاری کاملاً طاقت فرسا به نظر می رسدخوشبختانه ، این فقط یک ریاضی ساده است که در کل فهرست نوشیدنی های شما اعمال خواهد شد.

چگونه نوشیدنی های نوار را قیمت گذاری کنیم

برای تخمین قیمت نوشیدنی های محل تأسیس خود می توانید این مراحل را دنبال کنید.


1.    هزینه مشروبات الکلی را محاسبه کنیدبرای کمک به رسیدن به این شماره می توانید از فرمول زیر استفاده کنیدقیمت بطری / اونس در بطری = هزینه مشروبات الکلی در هر اونس

2.    هزینه ریختن یا هزینه نوشیدنی را محاسبه کنیدبرای کمک به رسیدن به این شماره می توانید از فرمول زیر استفاده کنیدهزینه تهیه نوشیدنی / قیمتی که برای آن می فروشید = هزینه پور

o    در بیشتر مکان ها هزینه ریختن 20٪ تا 25٪ تعیین می شود ، در حالی که در سایر مناطق 22٪ برای شراب ، 20٪ برای آبجو و 14٪ برای مشروبات الکلی استفاده می شودمی توانید درصد را به بهترین وجهی که برای موسسه شما مناسب است تنظیم کنید.

3.    قیمت نوشیدنی را محاسبه کنیدشما می توانید از فرمول زیر برای کمک به به این شماره استفاده کنیدمشروب هزینه / پور هزینه در اعشار = قیمت نوشیدنی

4.    فاکتور در تزئین قیمت هااین کار را می توانید به همان روش محاسبه هزینه و قیمت مشروبات الکلی برای هر ماده تشکیل دهنده جداگانه یا تنظیم نرخ ثابت که به قیمت نوشیدنی اضافه می شود ، انجام دهید.

5.    فاکتور در واریانس انقباضاکثر میله ها هزینه اضافی تقریباً 20٪ را برای تأمین هزینه محصول از دست رفته در اثر انقضا یا خسارت اضافه می کنند.

6.    دور آن را به نزدیکترین سه ماهه بچرخانیدممکن است عددی که پس از اتمام محاسبات دریافت می کنید عددی کاملاً جمع شده نباشدبرای جذابیت بیشتر بصری ، به نزدیکترین فصل برگردید تا یک فهرست نوشیدنی تمیزتر ایجاد کنید.

7.    ارزیابی و تنظیم کنیدقیمت هایی که به آن می رسید ممکن است همیشه مقرون به صرفه ترین قیمت برای جمعیت شما نباشدشما می توانید از صورت سود و زیان برای انجام تعدیلات و پیگیری تأثیر آن بر مشتری خود استفاده کنید تا بهترین قیمت منو را برای سودآوری شرکت خود پیدا کنید.

تجزیه هزینه در عمل بنوشید

ما برای تجزیه و تحلیل محاسبه فوق ، به تفکیک قیمت گذاری یک نوشیدنی اساسی خواهیم پرداختبرای شروع می گوییم یک بطری مشروب 25 اونسی 22 دلار قیمت دارد.

·         هزینه مشروبات الکلی: 22 دلار هزینه خرید / 25 اونسدر هر بطری = 0.88 دلار در هر اونس

·         Pour Cost: به طور استاندارد از 20٪ استفاده خواهیم کرد.

·         هزینه نوشیدن: 0.88 دلار هزینه مشروبات الکلی / .2 هزینه ریختن = 4.40 دلار

·         هزینه تزئین: ما از نرخ ثابت 0.50 دلار استفاده خواهیم کردکل نوشیدنی در حال حاضر 4.90 دلار با هزینه نوشیدنی و هزینه تزئین همراه است.

·         هزینه جمع شدگی : با استفاده از میزان انقباض 20٪ ، می خواهید کل نوشیدنی را در 2/0 ضرب کنید و آن مقدار را به قیمت اضافه کنید.

o    4.90 دلار نوشیدنی کل x .2 جمع شدگی = 0.98 دلار هزینه جمع شدگی

o    4.90 دلار کل نوشیدنی + 0.98 دلار هزینه جمع شدگی = 5.88 دلار کل نوشیدنی جدید

·         دور تا چهارم: قیمت نهایی نوشیدنی 6.00 دلار است.

کلیک کنید ! 

 

با درک اینکه اکثر نوشیدنی ها فقط از یک نوع مشروبات الکلی یا مواد تشکیل دهنده تشکیل نشده اند ، می خواهید مواد اولیه خود را به همان روشی که هزینه مشروبات الکلی را محاسبه کرده اید ، قیمت گذاری کنید و همه آنها را با هم اضافه کنیدهزینه مشروبات الکلی را متناسب با مقدار اونس از آن مشروبات الکلی خاصی که در کوکتل استفاده کرده اید ضرب کنیدسپس می توانید از کل دستورالعمل ها به جای هزینه مشروبات الکلی در مرحله هزینه نوشیدنی استفاده کنید.

قیمت چهار مشروبات الکلی

قیمت گذاری مشروبات الکلی معمولاً در یک سیستم سازمانی چهار لایه قرار می گیرد که می تواند به شما کمک کند هزینه ریختن را با توجه به کیفیت مشروبات الکلی تنظیم کنید.

·         خوب: این مارک ها معمولاً در چاه پشت میله قرار می گیرندنوشیدنی های خوب با ارزان ترین مشروبات الکلی موجود در مرکز تولید شما ساخته می شوند و معمولاً با چندین مشروب و مخلوط نوشیدنی مخلوط می شوند . بالاترین هزینه ریختن را خواهند داشت که تقریباً 30٪ تعیین می شود.

·         تماس: این مارک ها محبوب ترین مارک ها در موسسه شما هستند و معمولاً درست در پشت بارمن قرار دارندمشتری معمولاً هنگام درخواست نوشیدنی می تواند با آنها تماس بگیردهزینه ریختن آنها تقریباً 25٪ خواهد بود.

·         حق بیمه: این مارک ها معمولاً در پایین ترین قفسه پشت میله قرار دارند و با بالاترین کیفیت مارک های خاصی را ارائه می دهندهزینه ریختن آنها تقریباً 20٪ خواهد بود.

·         Super-Premium: این مارک ها به عنوان بطری های بالای قفسه در نظر گرفته می شوند و از با کیفیت ترین مشروبات الکلی در تأسیسات شما محسوب می شوندآنها به طور کلی مشروبات الکلی هستند که پیر و مقطر شده اندکمترین هزینه ریختن را خواهند داشت که تقریباً 15٪ تعیین می شود.

سازماندهی مارک های بطری شما در این چهار دسته می تواند یک سیستم مرجع سریع هنگام تعیین قیمت نوشیدنی فراهم کند.

ایجاد دستور العمل های استاندارد

ایجاد دستورالعمل های استاندارد برای هر نوشیدنی برای اطمینان از سازگاری و کیفیت مهم استاگر هر متصدی بار کوکتل را به روش دیگری درست کند ، مشتریان شما نه تنها انواع مختلف مارگاریتا را دریافت می کنند ، بلکه تلاش شما برای قیمت گذاری این نوشیدنی اساساً بی فایده است.

هنگام استاندارد کردن دستور العمل ها ، تأکید بر ضرورت جلوگیری از ریختن بیش از حد به متصدیان بار نیز مهم است هزینه بیش از حد سالانه هزاران دلار هزینه دارد ، اما شما می توانید با افزودن مخازن اندازه گیری شده در پشت میله ، از این امر جلوگیری کنید.

عواملی که بر قیمت نوشیدنی تأثیر می گذارند

عوامل مختلف جدا از مواد تشکیل دهنده آنها ، مانند موقعیت مکانی و رقابتی شما ، می توانند بر قیمت های نوشیدنی تأثیر بگذارند.

جمعیتی


تعیین قیمت نوشیدنی فراتر از محاسبات استبرای تعیین قیمتهایی که مشتریان پذیرفتند ، مهم است که مشخصات جمعیتی مکان خود را در نظر بگیریدسن ، جنس ، شغل و درآمد افراد در همسایگی خود را در نظر بگیرید.

اگر بار شما در شهری شلوغ با نرخ اجاره بالاتر واقع شده باشد ، مشتریان ممکن است نوشیدنی های با قیمت بالاتر را بپذیرند و انتظار آن را داشته باشندبا این حال ، اگر در یک شهر روستایی یا نزدیک یک جامعه دانشگاهی هستید که جمعیت برای دریافت پول تحت فشار قرار می گیرند ، نوشیدنی های با قیمت بالاتر فروش چندانی ندارندارزیابی پیگیری فروش نوار و تنظیم قیمت بر اساس آن ، ارزیابی چگونگی واکنش مشتریان به قیمت نوشیدنی شما بسیار مهم است.

بررسی مسابقه

با هر مشاغل لازم است بدانید که رقابت شما در چه زمینه ای استاگر قیمت شما به طور قابل توجهی بالاتر از نوار گوشه ای باشد ، احتمال این وجود دارد که به آرامی تجارت خود را از دست دهید و از نظر اقتصادی اثرات آن را ببینیدو بالعکس ، قیمت نوشیدنی های نوار که بسیار پایین است ، هزینه های کارکنان ، اجاره و برق را پوشش نمی دهدبسیاری از میله ها تکنیک "ملاقات یا ضرب و شتم" را در جایی انتخاب می کنند که سعی می کنند قیمت های رقابت خود را برآورده کنند یا در صورت امکان آنها را شکست می دهند.

با این حال ، همه میله ها یکسان ساخته نشده انداگر بار یا رستوران شما از یک فضای مجلل برخوردار است ، انتظار نمی رود که نوشیدنی های شما همان قیمت غذاخوری معمولی در گوشه و کنار باشداگر کلاً یک ساعت خوش داشته باشید ، جو شما در تخفیف نوشیدنی های ساعت خوش شما نیز تأثیرگذار استیک بار ورزشی که یک ساعت شاد را ارائه می دهد ممکن است 30٪ هزینه ریختن داشته باشد ، در حالی که یک بارین مارتینی از کلاس بالاتر هزینه نوشیدنی خود را 18٪ نگه می دارد.

 

در نهایت ، قیمت گذاری شما به مبلغی که برای مشروبات الکلی پرداخت کرده اید ، رقابت یا نوع مشتری ای که می خواهید جذب کنید و سود کلی که قصد دارید به آن بپردازید بستگی دارد. این محیط خوشحال را پیدا کنید ، منوی غذای خود را با منوی نوشیدنی خود منطقی قیمت دهید ، و مشتری مداوم مشتری راضی خواهید داش

 

سرآشپزها 6 ساندویچ را که باید همیشه سفارش دهید ، نشان می دهند

سرآشپزها 6 ساندویچ را که باید همیشه سفارش دهید ، نشان می دهند و 5 ساندویچ را می توانید از آنها صرف نظر کنید

سفارش برخی از ساندویچ ها نسبت به تهیه آنها در خانه راحت تر است. شاتر استوک

اینسایدر از آشپزها در مورد بهترین و بدترین ساندویچ ها برای سفارش در رستوران پرسید.

کارشناسان گفتند که ساندویچ های گوشت گاو ذرت و دیپ فرانسوی معمولاً ارزش این پول را دارند.

یک سرآشپز گفت اگر یک مکان مخصوص ساختن آن را سفارش دهید ، سفارش یک شیرینی پنیر فقط یک ایده عاقلانه است.

سرآشپزها به اینسایدر گفتند شما ممکن است بخواهید از ساندویچ های سرخ شده باگالو و ساندویچ های پنیر کبابی که بهتر است در خانه درست شود ، خودداری کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه اصلی Insider مراجعه کنید.


قابل حمل ، به اشتراک گذاری و خوشمزه ، ساندویچ فروتن بدون شک پادشاه ناهار است. با این حال ، سفارش ساندویچ از یک رستوران می تواند مورد توجه واقع شود.


اینسایدر با سرآشپزها صحبت کرد تا بفهمد کدام ساندویچ ها هنگام غذا خوردن بیرون ارزش سفارش دادن را دارند و معمولاً کدام یک را باید خودتان درست کنید.


به گفته کارشناسان در اینجا بهترین و بدترین ساندویچ ها برای سفارش در رستوران وجود دارد.



ساندویچ کلاب کلاسیک ، انتخاب خوشمزه ای است.

ساندویچ کلوچه ترکیه

ساندویچ های کلوپ معمولاً با بیکن تهیه می شوند. شاتر استوک

استیون پارکر ، سرآشپز اجرایی در Lot 15 نیویورک ، به اینسایدر گفت که سفارش ساندویچ مورد علاقه و محبوب او همیشه ساندویچ باشگاهی است.


این ساندویچ کلاسیک معمولاً با قطعه قطعه مرغ ، بوقلمون یا ژامبون به علاوه بیکن سرخ شده ، کاهو ، گوجه فرنگی و سس مایونز درست می شود.


پارکر گفت: "ساندویچ کلوپ همان ساندویچی است که شما در اکثر رستوران ها به آن اعتماد داشته باشید و اغلب با پیچ و تاب مانند پخش طعم دار یا آووکادو همراه است - که می تواند لایه های زیادی از طعم را به آن اضافه کند."


پارکر اضافه کرد که ، به نظر وی ، بهترین ساندویچ های کلوپی پر از مواد پر شده هستند و یک تخم مرغ آب پز نرم دارند.



کوبایی یک پیچ و تاب جذاب روی ساندویچ ژامبون و پنیر است.

ساندویچ کوبایی

بعضی اوقات ترشی یا خردل روی ساندویچ می تواند آن را درست کند یا بشکند. مگان بتز / شاتر استوک

این منو که یک ساندویچ با ریشه فلوریدا با پایه کوبا است ، معمولاً شامل نان کوبایی است که با ژامبون یا گوشت خوک بو داده پر شده و با پنیر سوئیسی ، ترشی و خردل لایه لایه شده است.


پارکر گفت که افراد شام باید هر زمان که می توانند ساندویچ کوبایی یا "کوبانو" سفارش دهند.


پارکر گفت: "بنابراین بسیاری از رستورانها برای نشان دادن برداشت خود از یک کوبایی فراتر از حد مجاز عمل می کنند. جنبه مهم این ساندویچ ترشی و خردل خوب است ، زیرا این مواد می توانند واقعاً آن را درست یا خراب کنند."


سفارش ساندویچ فرنگی فرانسوی به راحتی تهیه آن در رستوران است تا تهیه آن.

شیرجه فرانسوی

ساندویچ های فرنگی فرانسوی با آبگوشت سرو می شوند. گتی ایماژ

شیرینی فرانسوی بسته بندی شده با رست بیف و همراه با ظرفی از آب گوشت گاو برای غوطه وری ، یک ساندویچ پرمشغله است که بهتر است در یک رستوران از آن لذت ببرید.


تیم لاو ، سرآشپز رسمی جشنواره Austin City Limits ، به گفت: "گوشت بازیگر اصلی این ساندویچ است و تهیه گوشت گاو مدت زیادی طول می کشد ، بنابراین معمولاً ارزش این را دارد که یک شیرجه فرانسوی را در یک رستوران سفارش دهیم تا اینکه آن را در خانه درست کنیم." خودی


اگر می خواهید در خانه فرنچ درست کنید ، حتماً از نان باگت هوا استفاده کنید و jus را که همان آب گوشت از فرآیند پخت گوشت گاو است ، برای غوطه وری ذخیره کنید.


تهیه ساندویچ های گوشت گاو دار در خانه بسیار دشوار است.

ساندویچ های گوشتی ذرت

تهیه اینها می تواند زمانبر باشد. شاتر استوک

کریگ ریسپولی ، سرآشپز اجرایی در Fresh & Co. ، به اینسایدر گفت که غذاخوری ها باید به فکر تهیه یک ساندویچ با گوشت گاو ذرت از یک رستوران باشند و نه اینکه خودشان یک ساندویچ تهیه کنند.


ریسپولی گفت: "تهیه یک ساندویچ مناسب با گوشت گاو ، ساندویچ ساده ای نیست و بهترین کار این است که برای جوانب مثبت انتخاب شود."


تهیه گوشت گاو ذرت در خانه معمولاً شامل پخت گوشت گاو در نمک و نیترات برای حفظ آن قبل از پخت آن است.


سفارش یک banh mi در یک رستوران به طور معمول یک انتخاب عاقلانه است.

بان گوشت خوک

شاید نتوانید مواد تشکیل دهنده این ماده را در فروشگاه های مواد غذایی محلی خود پیدا کنید. شاتر استوک

banh mi یک ساندویچ ویتنامی است که با باگت درست می شود و از مواد شور مانند سبزیجات ترشی ، گوشت خوک شیرین خرد شده ، چیلی ، خیار و پاته (نوعی پخش گوشتی) پر می شود.


Rispoli گفت که سفارش این ساندویچ در رستوران معمولاً ارزش خوبی دارد ، زیرا ممکن است نتوانید هر آنچه را برای تهیه آن در خانه لازم دارید پیدا کنید.


ریسپولی گفت: "تهیه مایعات ممنوع اغلب نیاز به موادی دارد که به راحتی در فروشگاههای مواد غذایی موجود نباشند. به نظر من ، هزینه غذا خوردن در بیرون در این مورد موجه است."


ساندویچ های ماهی کبابی می توانند گزینه ای عالی برای دوستداران غذاهای دریایی باشند.

ساندویچ ماهی کبابی رستوران

ماهی بیش از حد پخته شده در بشقاب بد است و در ساندویچ نیز به همان اندازه بد است. شاتر استوک

جی براون ، یکی از مالکان و سرآشپزهای میهم در نیویورک ، به اینسایدر گفت که وقتی یک ساندویچ ماهی کبابی در منو وجود دارد ، احتمال وجود یک آشپز ماهر در آشپزخانه زیاد است.


براون گفت: "وقتی ساندویچ ماهی کبابی درست می کنید ، مشخص است که ماهی آنها قدیمی است یا بیش از حد پخته شده است. اگر رستوران ذوق و شوق این پیشنهاد را داشته باشد ، حداقل تا حدی توانایی پختن خوب ماهی را دارند."