-
چاپ افست
چهارشنبه 27 بهمن 1400 09:55
چاپ افست یکی از مرسومترین شیوههای چاپ است که تقریبا بر روی تمامی انواع کاغذ و مقوا قابل اجراست. هر یک از دستگاههای چاپ در این روش دارای ابعاد مشخصی است که به ترتیب عبارتاند از: ۲۵در۳۵، ۳۵در۵۰، ۵۰در۷۰، ۱۰۰ در ۱۴۰. متداولترین مدل چاپ افست به CMYK شهرت دارد که از ابتدای نام چهاررنگ اصلی فیروزهای، ارغوانی، آبی و زرد...
-
معرفی صنف فست فود و رستوران
یکشنبه 3 بهمن 1400 10:57
امروزه یکی از دغدغه های صاحبان فست فود و رستوران ارتباط گیری با اصناف و بهره مندی از مزایای این همکاری است. اما متاسفانه به دلیل نبود یک بانک اطلاعاتی منسجم در این زمینه یافتن اطلاعات تماس یا این موضوع که کسب و کار ما زیرمجموعه کدام اتحادیه قرار می گیرد، با دشواری رو به رو است. در مطلب زیر سعی داریم تمامی اصناف فعال...
-
جعبه دیزی
یکشنبه 3 بهمن 1400 09:31
دیزی را عمدتاً به داخل ظروف مسی و ظروف سفالی سرو می کنند و امکان ارسال به صورت بیرون بر هم وجود دارد. استفاده از ظرف های سفالی و مسی در سرو دیزی باعث می شود بسته غذا وزن زیادی داشته باشد. به همین خاطر بهترین گزینه ای که برای جعبه دیزی وجود دارد جعبه کارتنی است. جعبه کارتنی بخاطر استحکام خوبی که دارد برای غذای سنگینی...
-
بسته بندی
یکشنبه 3 بهمن 1400 09:30
این روزها صنعت بسته بندی نیز همچون صنعت لباس دائما تحت تاثیر مد قرار می گیرد و طرح های سال گذشته برای مشتریان در سال جدید جذابیت خود را از دست می دهد.در متن زیربا تعدادی از طرح هایی را که احتمالا در طراحی جدید بسته بندی های سال جدید میلادی نخواهیم دید آشنا خواهید شد. بسته بندی همچون صنعت لباس دائما تحت تاثیر مد قرار...
-
بسته بندی با کاغذ ذرت
شنبه 2 بهمن 1400 12:43
امروزه بسیاری از صنایع مرتبط با چوب و کاغذ برای تامین مواد اولیه با مشکل رو به رو هستند. پسماند مواد زراعی برای بسیاری از صنایع آلترناتیو خوبی به حساب می آیند زیرا علاوه بر این که رویش، برداشت و مصرف آنها تخریب های زیست محیطی کمتری به بار می آورد در مقایسه با چوب امتیازات منحصر به فردی دارند. در حال حاضر بخش اعظم...
-
بسته بندی های خلاقانه
شنبه 2 بهمن 1400 10:25
اگر فکر می کنید بسته بندی غذا مسئله ای ساده است، باید در این باره بیشتر تامل کنید. برخی از کمپانی های پیشرو در زمینه صنعت غذا دیدگاه خود را تغییر داده اند و برای آنها بسته بندی تنها حکم یک پوشاننده غذا را ندارد. در متن زیر چهار نمونه از بسته بندی های خلاقانه و الهام بخش برای غذا را بررسی می کنیم. و این نکته که چگونه...
-
فینگرفود
چهارشنبه 29 دی 1400 15:54
این روزها اگر در تدارک یک مهمانی یا دورهمی باشید، زیاد این کلمه را می شنوید: غذاهایی که به راحتی و به یک باره خورده می شوند، و البته با دست! هر غذایی را که بتوان در اندازه کوچک درست کرد می توان فینگر فود نامید، از غذاهای سنتی مثل دلمه و لقمه های مختلف گرفته تا مینی برگر و مینی پیتزا. برای ابداع این نوع غذا نمی توان...
-
جعبه دیزی
چهارشنبه 29 دی 1400 15:27
دیزی را عمدتاً به داخل ظروف مسی و ظروف سفالی سرو می کنند و امکان ارسال به صورت بیرون بر هم وجود دارد. استفاده از ظرف های سفالی و مسی در سرو دیزی باعث می شود بسته غذا وزن زیادی داشته باشد. به همین خاطر بهترین گزینه ای که برای جعبه دیزی وجود دارد جعبه کارتنی است. جعبه کارتنی بخاطر استحکام خوبی که دارد برای غذای سنگینی...
-
مشکلات بسته بندی در تجارت الکترونیک
چهارشنبه 29 دی 1400 15:26
شاید در مورد این مسئله شکی نباشد که به موازات آشنایی بیشتر مشتریان با خرید آنلاین، شرکت های فعال در زمینه تجارت الکترونیک در حال پیشرفت و گسترش هستند. با این حال برای بیشتر این کمپانی ها بسته بندی تبدیل به یک دغدغه شده است. با داشتن اطلاعات بیشتر در زمینه مشکلات چاپ و بسته بندی برای کسب و کار های آنلاین، می توانید با...
-
بسته بندی و ترکیب رنگ ها
چهارشنبه 29 دی 1400 15:25
هیچ شکی در این مورد وجود ندارد که رنگ تاثیر جدی ای برانتخاب مشتریان خواهد گذاشت و احتمالا با نگاه به هر گوشه ای در طراحی لوگو شرکت های مطرح این نکته را شاهد بوده اید. به عنوان مثال شرکت یو پی اس آمریکا در طراحی لوگو اش از رنگ های قهوه ای و زرد بهره برده است که در روانشناسی رنگ ها نشانه صداقت و خوشبینی است. یا لوگو مک...
-
معیار های صنایع بسته بندی در سال 2020
دوشنبه 27 دی 1400 11:39
برای بسته بندی محصولات خود چه معیار هایی را در نظر می گیرید؟ در اولین جلسه ای که صنایع بسته بندی با مشتریان احتمالی خود برگزار می کنند شاید این سوال به عنوان اولین مطلب مورد بحث قرار می گیرد. پاسخ ها همچون واکنش ها متفاوت خواهند بود، ممکن است با یک دستپاچگی رو به رو شوید یا با اعتماد به نفس کامل به این سوال پاسخ دهند....
-
آشنایی با غذاهای ترکیه ای
دوشنبه 27 دی 1400 11:04
کشور ترکیه علاوه بر توریستی بودن شهرت های جهانی دیگری نیزدارد، یکی از ویژگی های آن غذاهای معروفی است که کیفیت خوب و طعم مطبوعشان طرفداران بسیاری یافته است. این مهارت آشپزی که در در دوران امپراطوری عثمانی به اوج می رسد مرهون عوامل دیگر نیز بوده که عبارت اند از: جغرافیای خاص منطقه آناتولی، مهاجر پذیر بودن و در نتیجه تحت...
-
پنج سوال که باید از شرکت های چاپ و بسته بندی باید پرسیده شود؟
دوشنبه 27 دی 1400 10:45
بسیاری از مردم این گونه فکر می کنند که بیشتر شرکت های فعال در این زمینه کم و بیش محصولات مشابه عرضه می کنند. البته موضوع متن ما این نیست، بلکه در نظر داریم سوالاتی را مطرح کنیم که شما می توانید قبل از بستن قرارداد با یک شرکت بسته بندی از آنان بپرسید بنابراین پنج سوال حیاتی در این زمینه را مرور می کنیم. برای محصولات...
-
چاپ فلکسو به زبان ساده
چهارشنبه 22 دی 1400 11:17
امروزه برای چاپ جعبه و بسته بندی از روشهای مختلفی استفاده میشود که مرسومترین آن چاپ افست است و از یک تا چهاررنگ قابل ارتقا است. کیفیت بالای این نوع چاپ از مزیتهای آن و تحت فشار قرار گرفتن کارتن و از بین رفتن شیارها خصوصا در کارتنهای دوبلکس مشکلی است که صنایع چاپ با آن روبهرو هستند. در این مطلب با نوع دیگر چاپ به...
-
بسته بندی و ترکیب رنگ ها
سهشنبه 21 دی 1400 17:11
هیچ شکی در این مورد وجود ندارد که رنگ تاثیر جدی ای برانتخاب مشتریان خواهد گذاشت و احتمالا با نگاه به هر گوشه ای در طراحی لوگو شرکت های مطرح این نکته را شاهد بوده اید. به عنوان مثال شرکت یو پی اس آمریکا در طراحی لوگو اش از رنگ های قهوه ای و زرد بهره برده است که در روانشناسی رنگ ها نشانه صداقت و خوشبینی است. یا لوگو مک...
-
جعبه دیزی
یکشنبه 19 دی 1400 17:08
دیزی را عمدتاً به داخل ظروف مسی و ظروف سفالی سرو می کنند و امکان ارسال به صورت بیرون بر هم وجود دارد. استفاده از ظرف های سفالی و مسی در سرو دیزی باعث می شود بسته غذا وزن زیادی داشته باشد. به همین خاطر بهترین گزینه ای که برای جعبه دیزی وجود دارد جعبه کارتنی است. جعبه کارتنی بخاطر استحکام خوبی که دارد برای غذای سنگینی...
-
فست کژوال و تفاوت آن با فست فود
یکشنبه 3 مرداد 1400 10:06
قبل از هر موضوعی باید به این موضوع اشاره شود که در صنعت غذا کانسپت های کاری متعددی وجود دارد که یکی از آنها فست کژوال میباشد؛ تعریف ساده و عامیانه ی فست کژوال عبارت است از: نوع خاصی از فست فود یا رستوران که نه به شیوه ی سرو غذا به صورت پخت اختصاصی با زمان بالا میباشد و نه مثل فست فود ها یک سری محصولات پیش آماده که...
-
پیدایش غذای منجمد و بسته بندی کردن غذا
شنبه 2 مرداد 1400 14:56
گلارنس بردزای یک فرد امریکایی اولین کسی بود که در سال 1920میلادی غذای منجمد را کشف کرد. او ابتدا در یک بیمارستان که روی کشتی قرار داشت کار میکرد که به صورت اتفاقی کار ماهیگیرانی که بعد از صید ماهی ها را سریعا منجمد میکردند برایش جالب شد. خصوصا این که ماهی ها بعد از اب شدن یخ، طعمشان را از دست نمیدادند و فاسد...
-
انواع شاپینگ بگ
چهارشنبه 2 تیر 1400 15:39
آیا ترجیح می دهید کیف یا خرید مواد غذایی کسل کننده و ساده ای همراه خود داشته باشید یا چیزی متناسب با سبک و شخصیت شما داشته باشید یا حداقل چیزی که توجه رهگذران را به خود جلب می کند؟ خوب ، همانطور که در لیست زیر مشاهده خواهید کرد ، برخی از کیف های خرید به گونه ای طراحی شده اند که می توانند لبخند را بر لب دیگران بنشانند....
-
جدید ترین نوع شکلات خانگی
شنبه 21 فروردین 1400 11:54
با تشکر از اینکه در ادامه صحبت ، یاد گرفتید که چگونه شکلات های خانگی و جعبه شکلات کادویی درست کنید. من بیش از 30 سال است که شکلات شکلات هستم و بسیار خوشحالم که این نکات شکلات سازی را با شما به اشتراک می گذارم. من از سال 2010 وبلاگ نویسی کردم و صدها دستور شکلات را به اشتراک گذاشته ام در این وبلاگ ام. هنگامی که اصول...
-
شکلات های تیره در کنار شکلات های مقوی
سهشنبه 19 اسفند 1399 10:33
شکلات تیره هیچ مقدمه ای برای این غذای بسیار ارزشمند که مربوط به 2000 سال قبل از میلاد مسیح است لازم نیست. در آن زمان مایاها از آمریکای مرکزی ، اولین متخصص شکلات ، آن را به عنوان یک نوشیدنی تخمیر تلخ و مخلوط با ادویه ها یا شراب نوشیدند. امروز ، ردیف های طولانی جعبه شکلات که به زیبایی در قفسه های فروشگاه شما نشسته اند ،...
-
سیب زمینی سرخ کرده دالبری
یکشنبه 12 بهمن 1399 10:49
سیب زمینی سرخ کرده یکی از لذیذترین اسنک هایی محسوب می شود که در طول تاریخ وجود داشته و همیشه هم مورد توجه مردم بوده است. این اسنک های ترد و برشته وقتی با نمک در روغن زیاد سرخ می شوند، به قدری عالی به نظر خواهند رسید که می توان به جای غذای اصلی فقط آنها را میل کرده و لذت هم برد. اما در کنار مدل های ساده و کلاسیکی که...
-
طرز تهیه سیب زمینی رشتهای برشته
یکشنبه 21 دی 1399 15:23
قبلا در مجله آشپزی بهار طرز تهیه انواع سیبزمینی سرخکرده کلاسیک و متفاوت را به شما آموزش دادیم. در این پست با طرز تهیه سیبزمینی سرخکرده رشتهای یا همان curly fries با ما همراه باشید. برای رشتهای کردن سیبزمینی به دستگاه مخصوص این کار نیاز دارید. سیبزمینی سرخکرده رشتهای از جمله پیشغذاهایی است که میتوان از آن...
-
یا اولین باش , یا بهترین!
چهارشنبه 17 دی 1399 10:40
5 دانستنی خواندنی فست فود مک دونالد ! مک دونالد برندی است که علاوه بر اول بودن در صنعت رستوران داری , طبق نظرات مردم در طول سال های متعدد بهترین رستوران هم نام گزاری شده است ! میخوای راجبش بیشتر بدونی ؟ بخون ! تاریخچه رستوران مک دونالد | McDonald’s History رستوران مک دونالد یکی از معروف ترین رستوران های فست فودی دنیا...
-
مصرف بیش از اندازه سیب زمینی سرخ کرده و ضررات آن
پنجشنبه 11 دی 1399 12:32
به گزارش خبرنگار مهر، محققان ایتالیایی با بررسی ۴۴۴۰ فرد ۴۵ تا ۷۹ سال دریافتند در طول ۸ سال پیگیری این افراد، کسانی که سیب زمینی سرخ کرده و چیپس دو بار یا بیشتر در هفته خورده بودند در مقایسه با افرادی که سیب زمینی سرخ کرده نخورده بودند، دو برابر بیشتر در معرض مرگ زودهنگام قرار داشتند. نیکولا ورونس، سرپرست تیم تحقیق،...
-
غذاهای عجیب
یکشنبه 7 دی 1399 12:22
مطالب وبلاگ ایرانیان پک همیشه غذاهای عجیب قریب موردتوجه بوده اند.نه به این خاطر که بخواهیم آنها را امتحان کنیم گاهی فقط برای دانستن و اطلاعات عمومی! شاید شما هم غذای عجیب بشناسید که ما آنرا معرفی نکردیم؛ حتما برای ما پیغام بگذارید تا آن را هم جزء لیست قرار دهیم. وقت آن رسیده است که به دور دنیا سفر کنیم و لیستی از این...
-
نکاتی در مورد شرکت های چاپ و بسته بندی
شنبه 6 دی 1399 15:56
پنج سوال که باید از شرکت های چاپ و بسته بندی باید پرسیده شود؟ شرکت های چاپ بسیاری از مردم این گونه فکر می کنند که بیشتر شرکت های فعال در این زمینه کم و بیش محصولات مشابه عرضه می کنند. البته موضوع متن ما این نیست، بلکه در نظر داریم سوالاتی را مطرح کنیم که شما می توانید قبل از بستن قرارداد با یک شرکت بسته بندی از آنان...
-
فست کژوال چیست
چهارشنبه 3 دی 1399 17:33
فست کژوال و تفاوت آن با فست فود فست کژوال قبل از هر موضوعی باید به این موضوع اشاره شود که در صنعت غذا کانسپت های کاری متعددی وجود دارد که یکی از آنها فست کژوال میباشد؛ تعریف ساده و عامیانه ی فست کژوال عبارت است از: پاکت غذا نوع خاصی از فست فود یا رستوران که نه به شیوه ی سرو غذا به صورت پخت اختصاصی با زمان بالا میباشد...
-
غذاهای شب یلدا
چهارشنبه 3 دی 1399 11:15
غذاهای شب یلدا غذاهای ویژه شب یلدا غذاهای شب یلدا شب یلدا در آذربایجان و خشیل مراسم شب یلدا در شهرهای آذربایجان از غروب آفتاب آغاز می شود و البته طبخ غذاهای سنتی در محور همه برنامه ها قرار دارد.یکی از انواع این غذاهای سنتی خشیل نام دارد که به دلیل کالری بالا برای بالابردن مقاومت بدن در برابر هوای سرد موثر است.مواد...
-
سیب زمینی داغ و برشته، آخرین دستاورد صنعت بسته بندی!
سهشنبه 2 دی 1399 15:26
سیب زمینی داغ و برشته، آخرین دستاورد صنعت بسته بندی! وقتی سیب زمینی سرخ کرده سفارش می دهید توقع دارید گرم، برشته و تازه به دست شما برسد و باید از جعبه سیب زمینی استفاده کنند اما اغلب رستوران ها و فست فود ها این خواسته مشتریان را برآورده نمی کنند زیرا به دلیل بسته بندی نامناسب، سیب زمینی ها ممکن است نرم شوند یا به دلیل...