با تشکر از اینکه در ادامه صحبت ، یاد گرفتید که چگونه شکلات های خانگی و جعبه شکلات کادویی درست کنید. من بیش از 30 سال است که شکلات شکلات هستم و بسیار خوشحالم که این نکات شکلات سازی را با شما به اشتراک می گذارم. من از سال 2010 وبلاگ نویسی کردم و صدها دستور شکلات را به اشتراک گذاشته ام در این وبلاگ ام.
هنگامی که اصول اولیه را یاد گرفتید ، می توانید آب نبات و دسرهای شکلاتی شگفت انگیزی ایجاد کنید تا با خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید.
در این آموزش می آموزید:
- تفاوت بین شکلات خالص و شکلات مرکب
- چگونه شکلات خالص را ذوب و معتدل کنیم
- نحوه ذوب شکلات مرکب (همچنین به عنوان پوشش شیرینی جات ، آب نبات ،
پوست بادام یا ویفرهای ذوب شناخته می شود)
برای اطلاعات بیشتر به این آموزشهای دیگر مراجعه کنید:
بیایید با اصول شروع کنیم.
انواع شکلات
انواع مختلفی از شکلات وجود دارد که برای استفاده در تهیه آبنبات در دسترس آشپز خانگی است:
شکلات خالص (شکلات واقعی)
- حاوی کره کاکائو است
- دارای بافتی کاملاً خامه ای و عطر و طعم غنی است
- باید به درستی معتدل شود تا به درستی تنظیم شود
- را می توان در میله ، بلوک ، ویفر ، تپانچه (ویفر لوبیایی شکل) ، کالت (ویفر با اندازه کوچکتر) و تراشه خریداری کرد
- به عنوان موجود است:
- شیرین نشده (قندی اضافه نشده)
- شیرین و شیرین (مقدار کمی قند اضافه شده)
- نیمه شیرین (شکر بیشتر اضافه شده)
- شکلات شیر (شیر خشک و شکر اضافه شده)
- شکلات سفید که می تواند حاوی کره کاکائو نیز باشد اما فاقد هر نوع مشروبات الکلی کاکائو است ، بنابراین از نظر فنی شکلات محسوب نمی شود (اما این همان چیزی است که نامیده می شود ، بنابراین ما آن را نیز می خوانیم!)
برای تهیه می توانید از شکلات خالص استفاده کنید: