بسته بندی و چاپ محصولات غذایی

با سلام در این وبلاگ قصد داریم مطالبی را برای ارتقا اطلاعات عمومی شما به اشتراک بگذاریم و در مورد انواع غذا های فست فودی وبسته بندی آنها صحبت کنیم

بسته بندی و چاپ محصولات غذایی

با سلام در این وبلاگ قصد داریم مطالبی را برای ارتقا اطلاعات عمومی شما به اشتراک بگذاریم و در مورد انواع غذا های فست فودی وبسته بندی آنها صحبت کنیم

جدید ترین نوع شکلات خانگی

با تشکر از اینکه در ادامه صحبت ، یاد گرفتید که چگونه شکلات های خانگی و جعبه شکلات کادویی درست کنید. من بیش از 30 سال است که شکلات شکلات هستم و بسیار خوشحالم که این نکات شکلات سازی را با شما به اشتراک می گذارم. من از سال 2010 وبلاگ نویسی کردم و صدها دستور شکلات را به اشتراک گذاشته ام در این وبلاگ ام.

هنگامی که اصول اولیه را یاد گرفتید ، می توانید آب نبات و دسرهای شکلاتی شگفت انگیزی ایجاد کنید تا با خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید.

در این آموزش می آموزید:

  • تفاوت بین شکلات خالص و شکلات مرکب
  • چگونه شکلات خالص را ذوب و معتدل کنیم
    • نحوه ذوب شکلات مرکب  (همچنین به عنوان پوشش شیرینی جات ، آب نبات ،
      پوست بادام یا ویفرهای ذوب شناخته می شود)

برای اطلاعات بیشتر به این آموزشهای دیگر مراجعه کنید:

انواع شکلات شامل شکلات خالص و شکلات مرکب (آب نبات ذوب می شود) در شیر ، تیره ، سفید و رنگبیایید با اصول شروع کنیم.

انواع شکلات

انواع مختلفی از شکلات وجود دارد که برای استفاده در تهیه آبنبات در دسترس آشپز خانگی است:

شکلات خالص (شکلات واقعی)

  • حاوی کره کاکائو است
  • دارای بافتی کاملاً خامه ای و عطر و طعم غنی است
  • باید به درستی معتدل شود تا به درستی تنظیم شود
  • را می توان در میله ، بلوک ، ویفر ، تپانچه (ویفر لوبیایی شکل) ، کالت (ویفر با اندازه کوچکتر) و تراشه خریداری کرد
  • به عنوان موجود است:
    • شیرین نشده (قندی اضافه نشده)
    • شیرین و شیرین (مقدار کمی قند اضافه شده)
    • نیمه شیرین (شکر بیشتر اضافه شده)
    • شکلات شیر ​​(شیر خشک و شکر اضافه شده)
    • شکلات سفید که می تواند حاوی کره کاکائو نیز باشد اما فاقد هر نوع مشروبات الکلی کاکائو است ، بنابراین از نظر فنی شکلات محسوب نمی شود (اما این همان چیزی است که نامیده می شود ، بنابراین ما آن را نیز می خوانیم!)

برای تهیه می توانید از شکلات خالص استفاده کنید: