بسته بندی و چاپ محصولات غذایی

با سلام در این وبلاگ قصد داریم مطالبی را برای ارتقا اطلاعات عمومی شما به اشتراک بگذاریم و در مورد انواع غذا های فست فودی وبسته بندی آنها صحبت کنیم

بسته بندی و چاپ محصولات غذایی

با سلام در این وبلاگ قصد داریم مطالبی را برای ارتقا اطلاعات عمومی شما به اشتراک بگذاریم و در مورد انواع غذا های فست فودی وبسته بندی آنها صحبت کنیم

سرآشپزها 6 ساندویچ را که باید همیشه سفارش دهید ، نشان می دهند

سرآشپزها 6 ساندویچ را که باید همیشه سفارش دهید ، نشان می دهند و 5 ساندویچ را می توانید از آنها صرف نظر کنید

سفارش برخی از ساندویچ ها نسبت به تهیه آنها در خانه راحت تر است. شاتر استوک

اینسایدر از آشپزها در مورد بهترین و بدترین ساندویچ ها برای سفارش در رستوران پرسید.

کارشناسان گفتند که ساندویچ های گوشت گاو ذرت و دیپ فرانسوی معمولاً ارزش این پول را دارند.

یک سرآشپز گفت اگر یک مکان مخصوص ساختن آن را سفارش دهید ، سفارش یک شیرینی پنیر فقط یک ایده عاقلانه است.

سرآشپزها به اینسایدر گفتند شما ممکن است بخواهید از ساندویچ های سرخ شده باگالو و ساندویچ های پنیر کبابی که بهتر است در خانه درست شود ، خودداری کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه اصلی Insider مراجعه کنید.


قابل حمل ، به اشتراک گذاری و خوشمزه ، ساندویچ فروتن بدون شک پادشاه ناهار است. با این حال ، سفارش ساندویچ از یک رستوران می تواند مورد توجه واقع شود.


اینسایدر با سرآشپزها صحبت کرد تا بفهمد کدام ساندویچ ها هنگام غذا خوردن بیرون ارزش سفارش دادن را دارند و معمولاً کدام یک را باید خودتان درست کنید.


به گفته کارشناسان در اینجا بهترین و بدترین ساندویچ ها برای سفارش در رستوران وجود دارد.



ساندویچ کلاب کلاسیک ، انتخاب خوشمزه ای است.

ساندویچ کلوچه ترکیه

ساندویچ های کلوپ معمولاً با بیکن تهیه می شوند. شاتر استوک

استیون پارکر ، سرآشپز اجرایی در Lot 15 نیویورک ، به اینسایدر گفت که سفارش ساندویچ مورد علاقه و محبوب او همیشه ساندویچ باشگاهی است.


این ساندویچ کلاسیک معمولاً با قطعه قطعه مرغ ، بوقلمون یا ژامبون به علاوه بیکن سرخ شده ، کاهو ، گوجه فرنگی و سس مایونز درست می شود.


پارکر گفت: "ساندویچ کلوپ همان ساندویچی است که شما در اکثر رستوران ها به آن اعتماد داشته باشید و اغلب با پیچ و تاب مانند پخش طعم دار یا آووکادو همراه است - که می تواند لایه های زیادی از طعم را به آن اضافه کند."


پارکر اضافه کرد که ، به نظر وی ، بهترین ساندویچ های کلوپی پر از مواد پر شده هستند و یک تخم مرغ آب پز نرم دارند.



کوبایی یک پیچ و تاب جذاب روی ساندویچ ژامبون و پنیر است.

ساندویچ کوبایی

بعضی اوقات ترشی یا خردل روی ساندویچ می تواند آن را درست کند یا بشکند. مگان بتز / شاتر استوک

این منو که یک ساندویچ با ریشه فلوریدا با پایه کوبا است ، معمولاً شامل نان کوبایی است که با ژامبون یا گوشت خوک بو داده پر شده و با پنیر سوئیسی ، ترشی و خردل لایه لایه شده است.


پارکر گفت که افراد شام باید هر زمان که می توانند ساندویچ کوبایی یا "کوبانو" سفارش دهند.


پارکر گفت: "بنابراین بسیاری از رستورانها برای نشان دادن برداشت خود از یک کوبایی فراتر از حد مجاز عمل می کنند. جنبه مهم این ساندویچ ترشی و خردل خوب است ، زیرا این مواد می توانند واقعاً آن را درست یا خراب کنند."


سفارش ساندویچ فرنگی فرانسوی به راحتی تهیه آن در رستوران است تا تهیه آن.

شیرجه فرانسوی

ساندویچ های فرنگی فرانسوی با آبگوشت سرو می شوند. گتی ایماژ

شیرینی فرانسوی بسته بندی شده با رست بیف و همراه با ظرفی از آب گوشت گاو برای غوطه وری ، یک ساندویچ پرمشغله است که بهتر است در یک رستوران از آن لذت ببرید.


تیم لاو ، سرآشپز رسمی جشنواره Austin City Limits ، به گفت: "گوشت بازیگر اصلی این ساندویچ است و تهیه گوشت گاو مدت زیادی طول می کشد ، بنابراین معمولاً ارزش این را دارد که یک شیرجه فرانسوی را در یک رستوران سفارش دهیم تا اینکه آن را در خانه درست کنیم." خودی


اگر می خواهید در خانه فرنچ درست کنید ، حتماً از نان باگت هوا استفاده کنید و jus را که همان آب گوشت از فرآیند پخت گوشت گاو است ، برای غوطه وری ذخیره کنید.


تهیه ساندویچ های گوشت گاو دار در خانه بسیار دشوار است.

ساندویچ های گوشتی ذرت

تهیه اینها می تواند زمانبر باشد. شاتر استوک

کریگ ریسپولی ، سرآشپز اجرایی در Fresh & Co. ، به اینسایدر گفت که غذاخوری ها باید به فکر تهیه یک ساندویچ با گوشت گاو ذرت از یک رستوران باشند و نه اینکه خودشان یک ساندویچ تهیه کنند.


ریسپولی گفت: "تهیه یک ساندویچ مناسب با گوشت گاو ، ساندویچ ساده ای نیست و بهترین کار این است که برای جوانب مثبت انتخاب شود."


تهیه گوشت گاو ذرت در خانه معمولاً شامل پخت گوشت گاو در نمک و نیترات برای حفظ آن قبل از پخت آن است.


سفارش یک banh mi در یک رستوران به طور معمول یک انتخاب عاقلانه است.

بان گوشت خوک

شاید نتوانید مواد تشکیل دهنده این ماده را در فروشگاه های مواد غذایی محلی خود پیدا کنید. شاتر استوک

banh mi یک ساندویچ ویتنامی است که با باگت درست می شود و از مواد شور مانند سبزیجات ترشی ، گوشت خوک شیرین خرد شده ، چیلی ، خیار و پاته (نوعی پخش گوشتی) پر می شود.


Rispoli گفت که سفارش این ساندویچ در رستوران معمولاً ارزش خوبی دارد ، زیرا ممکن است نتوانید هر آنچه را برای تهیه آن در خانه لازم دارید پیدا کنید.


ریسپولی گفت: "تهیه مایعات ممنوع اغلب نیاز به موادی دارد که به راحتی در فروشگاههای مواد غذایی موجود نباشند. به نظر من ، هزینه غذا خوردن در بیرون در این مورد موجه است."


ساندویچ های ماهی کبابی می توانند گزینه ای عالی برای دوستداران غذاهای دریایی باشند.

ساندویچ ماهی کبابی رستوران

ماهی بیش از حد پخته شده در بشقاب بد است و در ساندویچ نیز به همان اندازه بد است. شاتر استوک

جی براون ، یکی از مالکان و سرآشپزهای میهم در نیویورک ، به اینسایدر گفت که وقتی یک ساندویچ ماهی کبابی در منو وجود دارد ، احتمال وجود یک آشپز ماهر در آشپزخانه زیاد است.


براون گفت: "وقتی ساندویچ ماهی کبابی درست می کنید ، مشخص است که ماهی آنها قدیمی است یا بیش از حد پخته شده است. اگر رستوران ذوق و شوق این پیشنهاد را داشته باشد ، حداقل تا حدی توانایی پختن خوب ماهی را دارند."


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد