بسته بندی و چاپ محصولات غذایی

با سلام در این وبلاگ قصد داریم مطالبی را برای ارتقا اطلاعات عمومی شما به اشتراک بگذاریم و در مورد انواع غذا های فست فودی وبسته بندی آنها صحبت کنیم

بسته بندی و چاپ محصولات غذایی

با سلام در این وبلاگ قصد داریم مطالبی را برای ارتقا اطلاعات عمومی شما به اشتراک بگذاریم و در مورد انواع غذا های فست فودی وبسته بندی آنها صحبت کنیم

همبرگر راکلت

دستور العمل مناسب برای زمستان: همبرگر راکلت

همین ، زمستان است. هوا سرد ، خاکستری است و روزها کوتاه تر است. خوب ، تصویر ایده آل نیست که چنین دیده می شود اما همه چیز از دست نرفته است. در زمستان هنوز چیزهای خوبی وجود دارد: شکلات های داغ و به خصوص راکلت (در میان دیگران). اما پس از یک مسابقه خوب با دوستان ، پنیرهای باقیمانده چه کنیم (زیرا همیشه مقداری باقی مانده است ، اما هنوز هم وحشتناک است)؟ خوب ، بیشتر از این نگاه نکنید زیرا اینجا همبرگر raclette برای شماست .

علاوه بر این ، شما فقط برای پایان دادن به مواد باقی مانده لازم نیست این کار را انجام دهید. اگر راتلت و همبرگر دوست دارید ، می توانید مستقیماً از مرحله راکلت صرف نظر کرده و کوره را بیرون بیاورید. مانند آن ، این یک دوز لذت است.

بنابراین در اینجا یک دستورالعمل مناسب برای زمستان برای گرم کردن و صبر کردن تا بهار وجود دارد.

همبرگر با پنیر راکلت و سیب زمینی

دستور تهیه همبرگر خردل سوئیسی با استیک گوشت گاو و پنیر

دستور تهیه همبرگر خردل سوئیسی با استیک گوشت گاو و پنیر

مواد لازم در هر برگر

  • 1 نان برگر
  • استیک گوشت گاو چرخ شده (استیک گوشت خوک چرخ شده نیز بسیار خوب کار می کند)
  • 1 تکه پنیر راکلت (2 عدد برای خوراک خوشمزه)
  • سرماخوردگی مورد علاقه شما (بیکن ، شکم گوشت خوک ، روزت ، ژامبون خام ...)
  • از ترشی
  • سس خامه 
  • از نمک و فلفل

آماده سازی

برای شروع ، نان خود را برداشته و از وسط نصف کنید . اگر آن را گرم و ترد دوست دارید ، آن را در توستر یا داخل تنقلات میل کنید. همچنین اگر واقعا حرص می خورید می توانید آن را در ماهی تابه با کره قهوه ای کنید. خوب ، درست است که کمی چرب است ، اما بالاخره زمستان است. ما میتوانیم برگر ها رو همراه با جعبه برگر برای مشتریان ارسال کنیم . 

ترشی ها را به صورت ورقه ای برش داده و در ظرف (یا در صورت داشتن ترشی زیاد سالاد سالاد) کنار بگذارید 

چیپس سیب زمینی شیرین پخته شده

چگونه چیپس سیب زمینی شیرین را در خانه درست کنیم؟

آیا شما قبلاً می دانید که چگونه چیپس سیب زمینی خانگی درست کنید اما می خواهید کمی تغییر کند؟ تکان نخورید ، من دستورالعمل شما را آماده می کنم: چیپس سیب زمینی شیرین پخته شده.

کمی شیرین تر از نمونه کلاسیک آن ، سیب زمینی شیرین نیز به عنوان سالم شناخته شده است. من نمی دانم این درست است (مطمئناً یک افسانه است) اما در هر صورت ، این یک سبزی است که عبور از آن شرم آور است.

در اینجا ، برخلاف چیپس کلاسیک ، ما قصد نداریم آنها را در روغن سرخ کنیم. نه ، ما در عوض می خواهیم سیب زمینی شیرین خود را در فر بپزیم. کمی تغییر می کند و به همان اندازه خوشمزه است (اگرچه کمی سالم تر است ، عالی نیست؟).

عناصر
  • از سیب زمینی شیرین
  • از روغن زیتون
  • از نمک و فلفل
  • در صورت تمایل می توانید ادویه جات ترشی جات (پاپریکا ، فلفل دلمه ای ... هرچه به ذهنتان خطور کند) اضافه کنید
آماده سازی

قبل از شروع ، من باید به شما هشدار دهم: تهیه این دستور با یک ماندولین بسیار راحت تر است. نه اینکه کاملاً ضروری باشد (اگر واقعاً مصمم باشید خیلی خوب می توانید از چاقو استفاده کنید) اما کار را برای شما بسیار راحت می کند 

مواد لازم پیتزا - مواد اصلی پیتزا


از لحظه ای که رافائل اسپوزیتو پیتزای تاریخی خود را مارگریتا در سال 1984 درست کرد ، ساختار اساسی پیتزا ثابت شد. تمام انواع مختلف پیتزا در آینده با چهار ماده مشخص - پوسته ، سس ، پنیر و روکش تهیه شده است. طی 60 سال گذشته که پیتزا در سراسر جهان گسترش یافت ، تغییرات زیادی در این زمینه تولید شد ، اما طرح های قدیمی و اثبات شده آشپزهای ناپل همچنان محبوب ترین هستند. در اینجا چند نمونه از قابل توجه ترین موادی که امروزه در تهیه پیتزا استفاده می شود ، آورده شده است.

پوسته از گندم ، آب و مخمر تهیه می شود و آن را به مدت 5-10 دقیقه ورز می دهیم تا جرم آن کاملاً با هم مخلوط شود. مواد اولیه را می توان قبل یا بعد از پخت به پوسته زد و حتی برخی از نسخه های پیتزا وجود دارد که حتی از پوسته استفاده نمی کنند! برخی از پیتزاهای سنتی ایتالیا توسط سطح پایین اروپا محافظت می شود و آشپزهایی که می خواهند آنها را بفروشند باید از قوانین سختگیرانه ای در مورد ایجاد آنها پیروی کنند.

سس به طور سنتی از گوجه فرنگی تهیه می شود و می توان آن را با طیف وسیعی از ادویه ها و گیاهان چاشنی داد. انواع سس ها امروزه مورد استفاده قرار می گیرند و یکی از مهمترین ویژگی های آنها روان بودن است. سس خیلی آب گرفته می تواند به قوام پوسته آسیب برساند ، و سس های ضخیم تر وقتی که می خواهید روی آن در کل پیتزا سازگار باشد ، مناسب تر هستند.

پنیر به طور سنتی رایج ترین ماده ای است که در پیتزاهای مدرن یافت می شود. در طول تاریخ انواع مختلفی از پنیرها در این وعده غذایی استفاده می شده است ، اما محبوب ترین انواع آن موزارلا ، ریکوتا ، فتا ، پارمسان ، چدار و مونتری است. حتی اگر پنیرها سرشار از پروتئین ، کلسیم و سدیم باشند ، می توانند حاوی مقادیر زیادی چربی نیز باشند. افرادی که می خواهند رژیم خود را حفظ کنند می توانند از پنیرهای کم چربی استفاده کنند یا مقدار آنها را محدود کنند و به جای آن از مواد اضافی بیشتری استفاده کنند.

تاپینگ هایی که روی پیتزا قرار می گیرند اغلب به ترتیب خاصی چیده می شوند. این نظم نه تنها برای لذت بصری بلکه برای حفظ رطوبت و کنترل روند پخت پوسته نیز حفظ می شود. متداول ترین بستر برای انواع مختلف پوششی پنیر است ، زیرا رطوبت و استحکام مواد بالای آن را تأمین می کند. برای همان اهداف ، می توان پنیر را در بالای پیتزا استفاده کرد. معمول ترین دستور استفاده از مواد افزودنی روی پوسته به شرح زیر است:

دوغ> سس> پنیر> مواد افزودنی> پنیر> چاشنی

مواد افزودنی را می توان به انواع مختلفی تقسیم کرد ، و استفاده از آنها در انواع پیتزا و منطقه ای که ساخته می شود متفاوت است. این انواع عبارتند از:

  • سبزیجات (هویج ، گوجه فرنگی ، قارچ ، پیاز ، زیتون ، لوبیا ، فلفل ، اسفناج و ...)
  • آجیل (بادام ، بادام زمینی ، پسته ، آجیل کاج ، گردو و ...)
  • گیاهان و ادویه ها (ریحان ، گشنیز ، سیر ، پونه کوهی ، فلفل ، رزماری و ...)
  • غذای دریایی (آنچو ، خرچنگ دریایی ، میگو ، ماهی قزل آلا ، ماهی مرکب ، ماهی تن ، صدف و غیره)
  • گوشت (بیکن ، ژامبون ، سالامی ، کوفته ، اردک ، مرغ ، گوشت کباب شده و ...)
  • مواد افزودنی عجیب و غریب (شکلات ، مارشمالو ، کلوچه ، طلای خوراکی ، موز و غیره