بهترین دستور کیک قابلمه مرغ کلاسیک - پای قابلمه مرغ خانگی با پوسته پوسته پوسته پوسته و پر از پای قابلمه مرغ خامه ای. غذای راحتی کلاسیک!
این دستور پای قابلمه مرغ با عطر و طعم پر شده است. پوسته پوسته پوسته ای و یک پای قابلمه مرغ خامه ای کره ای با سینه مرغ ، ترکیبی از سبزیجات تازه و منجمد ، و ترکیبی از گیاهان خشک و تازه دارد.
من در ابتدا می خواستم یک پای قابلمه مرغ ساده درست کنم. بنابراین ، من شروع به استفاده از خمیر پای یخچال ، همه سبزیجات منجمد ، و همه گیاهان خشک کردم. این کار آسان بود ، اما واقعاً به برخی از طعم های تازه روشن نیاز داشت.
بنابراین ، تصمیم گرفتم به جای تهیه ساده ترین دستور ، بهترین دستور پای قابلمه مرغ را تهیه کنم.
استفاده از سبزیجات تازه و مقداری گیاهان تازه در مواد پر کننده آنقدر به این پای گلدان عطر و طعم می بخشد که بد نیست کوتاه شده را با پوسته تهیه کنید و از پوسته پای یخچالی که از قبل درست کرده اید استفاده کنید.
مطمئناً ، اگر وقت دارید که پوسته پای خانگی خود را درست کنید ، این نیز حیرت انگیز است.
- کره را در یک قابلمه بزرگ ذوب کنید.
- مرغ ، هویج ، کرفس ، و پیاز را اضافه کنید.
- نمک ، پودر سیر ، آویشن خشک و فلفل را اضافه کنید.
- به مدت 8-10 دقیقه بپزید.
- آرد را هم بزنید.
- آب مرغ را هم بزنید تا یکدست شود.
- تا حباب و غلیظ شود بپزید.
- نخود فرنگی و جعفری را به فیلینگ اضافه کنید.
- سرد.
- پوسته پای پایینی را درون بشقاب پای قرار دهید.
- مایه خامه ای را با قاشق در پوسته زیرین قرار دهید.
- پوسته بالا را روی مواد پر شده قرار دهید.
- لبه های پوسته را مهر و موم کرده و شکافها را در پوسته بالایی برش دهید.
- پای را روی یک ورق پخت قرار دهید (در صورت پر شدن حباب های پر از ورق آلومینیوم ، روی من را ورقه می کنم).
- پخت
- قبل از برش دادن آن را خنک کنید.