بهترین زیتی پخته شده آسان - این غذای سبک پخته شده با ریکوتا و دستور تهیه سوسیس ایتالیایی بسیار آسان است زیرا لایه بندی وجود ندارد.
نوعی ماکارونی آسان پخت
این دستورالعمل پر از طعم های سنتی است - زیتی ، سوسیس ایتالیایی ، سس ماکارونی ، پنیر ریکوتا ، موتزارلا و پارمزان. با این حال ، بیشتر دستورالعمل های زیتی پخته شده ، لایه لایه شدن ریکوتا ، ماکارونی و سس را مانند لازانیا می طلبند. این دستور العمل نیست.
ریکوتا با سوسیس ایتالیایی و سس ماکارونی مخلوط می شود و شگفت انگیزترین سس خامه ای تا کنون است.
چگونه می توان بهترین دستور پخت زیتی را تهیه کرد
توجه: کارت دستور العمل قابل چاپ کامل در پایین این پست است.
- روغن زیتون را به یک قابلمه بزرگ یا قابلمه سوپ با حرارت متوسط تا زیاد اضافه کنید. * این باعث می شود سس زیادی ایجاد شود بنابراین من از یک تابه 12 سانتی بالا استفاده می کنم.
- پیاز و سوسیس ایتالیایی را اضافه کنید.
- سوسیس را از هم جدا کرده و بپزید تا قهوه ای شود.
- پنیر ریکوتا ، ادویه ایتالیایی و نمک اضافه کنید.
- هم بزنید تا ریکوتا یکدست شود.
- سس ماکارونی را به مخلوط سوسیس اضافه کنید. من سس اسپاگتی سنتی راگو را برای این دوست دارم (بدون وابستگی).
- هم بزنید تا سس کاملاً یکدست شود.
- ماکارونی زیتی را بپزید و آبکش کنید.
- سس را روی ماکارونی پخته شده بریزید.
- خوب هم بزنید تا ماکارونی در سس پوشیده شود.
- ماکارونی و سس را به یک ظرف بزرگ پخت منتقل کنید. * من از یک ظرف پخت با سطح بالا 13 × 9 اینچ استفاده می کنم زیرا این کار باعث تولید ماکارونی زیادی می شود. اگر ظرف کافی کافی ندارید ، چند فنجان ماکارونی را بیرون بگذارید تا در اجاق شما حباب نزند.
- بالای ماکارونی را با پنیر موزارلا و پارمزان بپاشید.
- به مدت 30 دقیقه بدون پخت بپزید تا پنیر ذوب شود.
- قبل از سرو کمی خنک شوید.
آیا می توانید این زیتی پخته را با سوسیس قبل از زمان درست کنید
آره. ماکارونی را طبق دستورالعمل ها در ظرف پخت جمع کنید. ظرف را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید. تا 3 روز در یخچال قرار دهید.
ظرف را از یخچال خارج کرده و بسته بندی پلاستیکی آن را خارج کنید. بگذارید ظرف قبل از گرم شدن فر به دمای اتاق برسد. برای گرم شدن مرکز لازم است 5-10 دقیقه به زمان پخت اضافه کنید.
آیا می توانید این ZITI پخته شده را با ریکوتا فریز کنید
آره. ماکارونی را در ظرف مخصوص پخت و پز فریزر جمع کرده و روی آن را با فویل بپوشانید. یخ زدگی.
ظرف را به یخچال منتقل کنید تا 24 ساعت قبل از پخت آن آب شود.
از یخچال خارج کنید و فویل را بردارید. بگذارید ظرف قبل از گرم شدن فر به دمای اتاق برسد. برای گرم شدن مرکز لازم است 5-10 دقیقه به زمان پخت اضافه کنید.
این دستور العمل های دیگر ماکارونی را امتحان کنید
- مرغ یک قابلمه کاجون آلفردو
- پاستا با سس پستو و مرغ
- رشته فرنگی کنجد ساده