بسته بندی و چاپ محصولات غذایی

با سلام در این وبلاگ قصد داریم مطالبی را برای ارتقا اطلاعات عمومی شما به اشتراک بگذاریم و در مورد انواع غذا های فست فودی وبسته بندی آنها صحبت کنیم

بسته بندی و چاپ محصولات غذایی

با سلام در این وبلاگ قصد داریم مطالبی را برای ارتقا اطلاعات عمومی شما به اشتراک بگذاریم و در مورد انواع غذا های فست فودی وبسته بندی آنها صحبت کنیم

فست کژوال چیست

فست کژوال چیست


فست کژوال و تفاوت آن با فست فود

فست کژوال

قبل از هر موضوعی باید به این موضوع اشاره شود که در صنعت غذا کانسپت های کاری متعددی وجود دارد که یکی از آنها فست کژوال میباشد؛ تعریف ساده و عامیانه ی فست کژوال عبارت است از: پاکت غذا
نوع خاصی از فست فود یا رستوران که نه به شیوه ی سرو غذا به صورت پخت اختصاصی با زمان بالا می‌باشد و نه مثل فست فود ها یک سری محصولات پیش آماده که غالبا کیفیت پایینی دارند را با روغن هایی که برای غذاهای قبلی و بعدی استفاده می‌شود را سریعا درست کرده و به مشتریان تحویل میدهند. قیمت گذاری منو

در واقع همان فست فود میباشد با این تفاوت که در فست کژوال ها غذا را با استفاده از مواد غذایی با کیفیت بالا و غالبا ارگانیگ درست کرده و در بسته بندی های بهداشتی به مشتریان تحویل میدهند، نکته ی قابل تامل در این سری از رستوران ها امکان مشاهده ی پروسه ی تولید غذا توسط مشتریان است. فست کژوال

فست کژوال


فست کژوال

این نوع از رستورانداری یکی از سبک های پر طرفدار در دنیا می‌باشد که برند های همچون پنج نفر (فایو گارز) و… از پیشگامان آن میباشند که توانسته اند بیش از ۱۰۰۰ شعبه برای خود دست و پا کنند و البته از این نکته نباید غافل شویم که این سبک از رستوران‌داری در ایران نیز به شدت در حال پیشرفت و همه گیر شدن است، و برای اثبات این گفته همین بس که برند زنجیره ای فست فود شیلا به تازگی هشتگ فست کژوال را در کنار پست های خود قرار میدهد.

به دلیل استفاده از مواد خوراکی تازه معمولا این رستوران ها سطح قیمت بالاتری نسبت به فست فود ها دارند با این حال، به دلیل نبود میزهای جداگانه و سرویس دهی به معنی کامل آن  در سالن، نسبت به رستوران های شناخته شده با قیمت کمتری مواجه هستیم.

همچنین در مورد محیط این نوع از رستوران ها می توان گفت همچون فست فود مشتری احساس راحتی می کند. معمولا غذا به دو روش سرو می شود، اول این که بلافاصله بعد از سفارش دادن یا در مدت زمان کوتاهی سینی غذا در اختیار مشتری قرار می گیرد. و در روش دوم به صورت سلف سرویس مشتریان قادر خواهند بود غذای خود را از میز مخصوصی بردارند. با این حال سطح دستمزدها و مشتریانی که علاقه به پرداخت انعام دارند کمتر است...


منبع : مطالب وبلاگ جعبه سیب زمینی  ایرانیان پک 

غذاهای شب یلدا

غذاهای شب یلدا


غذاهای ویژه شب یلدا

غذاهای شب یلدا

شب یلدا در آذربایجان و خشیل

مراسم شب یلدا در شهرهای آذربایجان از غروب آفتاب آغاز می شود و البته طبخ غذاهای سنتی در محور همه برنامه ها قرار دارد.یکی از انواع این غذاهای سنتی خشیل نام دارد که به دلیل کالری بالا برای بالابردن مقاومت بدن در برابر هوای سرد موثر است.مواد تشکیل دهنده این غذا عبارت اند از: آرد، بلغور، شیر، عسل و کره.

غذاهای شب یلدا

غذاهای شب یلدا

برای تهیه این غذا بلغور را از شب قبل می خیسانند و با آرد تفت داده شده و آب مخلوط می کنند تا به صورت حلیم شروع به پختن کند. بعد از این که به خوبی غلیظ شد با شیر و عسل مخلوط کرده و سرو می کنند.این غذا را می توان در روز های سرد زمستان به عنوان صبحانه مصرف کرد.


انارپلو یا نارپلو غذای مردم قزوین در شب چله


غذاهای شب یلدا


انار پلو نام غذای سنتی مردم قزوین می باشد که به دلیل وجود ترکیبات رنگارنگ مثل خلال پسته، زعفران، برنج و انار غذای مطبوع و پرطرفداری است. همه مواد بالا را بعد از شست و شو و پختن تفت میدهند و با هم ترکیب می کنند، که البته برنج به شیوه آبکش پخته می شود. ته چین سیب زمینی یا نان برای ته دیگ در این غذا فوق العاده است. 


حالا می توانید در بازی شب یلدا بدون ترس از کلمه انارپلو برای اسم غذا استفاده کنید چون واقعا همچین غذایی وجود دارد.


غذاهای شب یلدا


خاگینه خرما در زنجان


غذاهای شب یلدا


این غذا نیز از غذاهای محبوب مردم زنجان در ایام سرد سال خصوصا در شب چله می باشد و حتما باید سالی یک بار طعم این غذا را تجربه کنند.این غذا که شباهت زیادی به رنگینک دارد از ترکیبات ساده ای چون پیاز،خرما،ادویه جات و تخم مرغ تشکیل شده است. از کشمش هم در پخت این غذا استفاده می کنند که می توانید برای تزیین از خلال پسته و بادام نیز بهره ببرید.



غذاهای شب یلدا


کلم پلوی شیرازی و فال حافظ


غذاهای شب یلدا


فال حافظ جزء جدانشدنی از سفره های مردم در شب یلدا می باشد و البته کلم پلو شیرازی در این روزها طرفداران زیادی پیدا کرده است. ترکیب گوشت به صورت کوفته، برنج آبکش و سبزیجات معطر طعم و بوی خاصی به این غذا می دهد.شما نیز می توانید همچون همشهریان خواجه شیراز از این غذا سر سفره  شب چله لذت ببرید.


 برای این کار کلم را به صورت رشته رشته در می آورند و با ترکیب برنج آبکش شده و روغن کوفته های سرخ شده، دم می گذارند.

 

غذاهای شب یلدا

غذاهای شب یلدا


خورشت ناردون و بازهم انار!


غذاهای شب یلدا


شاید تا کنون این نکته را فهمیده باشید که انار پای ثابت بیشتر غذاهای این شب بیاد ماندنی است، به این لیست غذاهای خوشمزه با انار، خورش ناردون از مازندران را نیز اضافه کنید. 


این غذا معمولا با گوشت پرندگان بومی نظیرغاز یا اردک تهیه می شود و البته می توانید از مرغ هم به عنوان جایگزین استفاده کنید. در این غذا مرغ را جداگانه طبخ داده و خورشت انار را نیز جداگانه می پزند تا حدی که جا بیفتد سپس با یکدیگر ترکیب می کنند.

 

غذاهای شب یلدا

غذاهای شب یلدا

اگر صاحب رستوران و فست فود هستید با اضافه کردن هر یک از غذاهای بالا به منو تان می توانید رضایت مشتریان زیادی را جلب کنید و سنت ها را پاس بدارید. مجموعه ایرانیان پک شما را به بازدید از سایر محصولات این مجموعه دعوت می کند.


منبع : مطالب وبلاگ سایت ایرانیان پک 

سیب زمینی داغ و برشته، آخرین دستاورد صنعت بسته بندی!

 

 
سیب زمینی داغ و برشته، آخرین دستاورد صنعت بسته بندی!

سیب زمینی داغ و برشته، آخرین دستاورد صنعت بسته بندی!

وقتی سیب زمینی سرخ کرده سفارش می دهید توقع دارید گرم، برشته و تازه به دست شما برسد و باید از جعبه سیب زمینی استفاده کنند  اما اغلب رستوران ها و فست فود ها این خواسته مشتریان را برآورده نمی کنند زیرا به دلیل بسته بندی نامناسب، سیب زمینی ها ممکن است نرم شوند یا به دلیل قرار گرفتن در مجاورت هوا سرد شوند به همین دلیل باید از جعبه سیب زمینی استفاده کنیم, اخیرا موسسه وستون لمب با بسته بندی های جدید این امکان را برای رستوران ها فراهم کرده تا غذاهای مختلف از جمله سیب زمینی را برشته درب منزل مشتری تحویل دهند. 

این بسته بندی ها با تعبیه یک سیستم تهویه مناسب درجعبه باعث می شود علاوه بر گرم ماندن، در اثر تراکم بیش از حد به حالت نرم و خمیری درنیاید. این قابلیت با ایجاد فیلتر هایی درون جعبه و استفاده از مقوای سبک ومقاوم فراهم شده است. موسسه لمب وستون همچنین طرحی به نام (از فروشگاه تا خانه) را کلید زده است که امکان حمل سیب زمینی سرخ کرده تا منزل مشتریان از فست فود هایی که در این زمینه به صورت تخصصی فعالیت می کنند وجود دارد.

سیب زمینی داغ

سیب زمینی داغ

زمان یا کیفیت؟ مسئله این است

 

ارسال هرنوع غذا (از جمله سیب زمینی سرخ کرده) شامل مراحلی است که اگر به درستی صورت پذیرد نه تنها مشتری را ناامید نمی کند بلکه می توانید آن ها را به مشتریان دائم خود تبدیل کنید. این مراحل شامل پخت مناسب، بسته بندی صحیح و منطبق با پخت غذا، ونهایتا ارسال به موقع درب منزل مشتری است. تهیه سیب زمینی درابتدا زمانی بین بیست تا سی دقیقه زمان می برد اما امروزه این زمان به پنج دقیقه کاهش یافته است. در واقع می توان گفت کیفیت قربانی زمان شده است. قیمت گذاری منو

بسته بندی های جدید باعث شده علی رقم زمان کوتاهی که صرف تهیه سیب زمینی می شود مشتریان اظهار خرسندی کنند و صاحبان رستوران و فست فود بازخورد خوبی از آنان دریافت کنند. علاوه بر تمامی موارد ذکر شده متریال به کار رفته دربسته بندی از جمله مقوا نیز در مدت زمان گرم و تازه ماندن محصول موثر است. مجموعه چاپ و بسته بندی ایرانیان پک با بهره بندی از تجهیزات به روز و کادری مجرب آماده خدمات دهی به مشتریان در زمینه بسته بندی رستوران ها و فست فود های مربوطه می باشد. سیب زمینی.

منبع : وبلاگ مطالب ایرانیان پک 

جعبه های چند بار مصرف

جعبه سبز یا جعبه تجدید پذیر

 

جعبه تجدید پذیر

جعبه سبز

شرکت پیزاکو، که در زمینه رستوران های بیرون بر در پمپ های بنزین فعالیت دارد، اخیرا برای محصولات خود اقدام به استفاده از جعبه تجدید پذیر نموده است. این شرکت که در استراتفورد آمریکا واقع شده، برای بسته بندی محصولات خود جعبه تجدید پذیر (جعبه سبز)  را انتخاب کرده است که در شو تلویزیونی شارک تانک نیز به این موضوع پرداخته شد. این جعبه ها که به دلیل سازگاری با طبیعت شناخته می شود، قابلیت تقسیم شدن به چهار قسمت را دارد و به همین دلیل می توان برای بخش های باقی مانده از پیتزا از آن ها استفاده کرد. پاکت غذا

شرکت پیزاکو به عنوان اولین فست فود در کنتیکت شناخته می شود که از جعبه های سبز استفاده می کند. این شرکت که از ابتدای تاسیس حمایت از محیط زیست را در چشم انداز کاری خود قرار داده است، همچنین مدتی است اقدام به کود سازی از غذاهای هدر رفته می کند که در نوع خود بی نظیر است. جعبه سبز

جعبه سبز

لکسی فنینگ، از کارمندان گرین باکس می گوید: ما بسیار خرسندیم که شرکت پیزاکو علاوه بر رفاه مشتریان، بهتر کردن محیط زندگی و اهمیت به طبیعت را مورد توجه قرار داده است.

شرکت گرین باکس که توسط یکی از اهالی کنتیکت (ویلیام والش)، بنیان گزاری شده است، همچنین اقدام به تولید هزاران جعبه پیتزای سازگار با طبیعت می کند که به کمک دکمه ای قابلیت تبدیل به بشقاب های جداگانه را دارد.

اخیرا در برنامه شارک تانک که توسط کوین او لری اجرا می شود، درباره این شرکت و همکاری آن با پیزاکو کلیپی پخش شد که مورد استقبال طرفداران محیط زیست قرارگرفت.

شرکت پیزاکو امروزه تمام محصولات خود را در جعبه های سازگار با محیط زیست عرضه می کند. عرضه محصولات ارگانیک،کشتار غیر صحیح و خارج از عرف دام ها برای تامین گوشت فست فود ها و استفاده از جعبه ها یا پلاستیک هایی که قابلیت تجزیه ندارند، مواردی است که از سوی طرفدارن محیط زیست به عنوان چالش مطرح می شود.


جعبه سبز

جعبه سبز

مزیت جعبه های سبز

جعبه سبز

استفاده از مواد زیست تخریب پذیر و قابل بازیافت به منظور بسته بندی محصولات غذایی، بخش مهمی از روند یک زندگی سبز را تشکیل می دهد. باتوجه به اهمیت موضوع، به کار گیری جایگزین های مناسب برای مواد قدیمی که اغلب رابطه چندان خوبی با محیط زیست و در عین حال سلامت مشتریان ندارند، این روزها بسیار آسانتر از گذشته شده است.


ما در شرکت ایرانیان پک به استفاده از جوهر فود گرید برای چاپ بر روی محصولات خود استفاده می کنیم که از نظر بهداشتی کاملا تایید شده است، همچنین مزیت استفاده از کاغذ و مقوا  که قابل تجزیه هستند به جای پلاستیک بر کسی پوشیده نیست.


ضمنا این دغدغه از سوی مشتریان و صاحبان فست فود که مقوا جعبه ممکن است بعد از قرار گرفتن غذا خیس شود با استفاده از مقوای پلی اتلن برطرف شده است که این نوع محصول هم قابل تجزیه در طبیعت می باشد...


منبع : وبلاگ سایت ایرانیان پک