گوشت گاو
شکشوکا با سوسیس صبحانه گوشت گاو ادویه دار
شاکشوکا اینستاگرام را به دست گرفته است و دلیل خوبی هم دارد! تهیه
آن کاملاً آسان است ، از چند ماده ساده استفاده می شود و بسیار قابل تنظیم است.
اگرچه به طور سنتی فقط با گوجه فرنگی ، پیاز ، فلفل ، تخم مرغ و ادویه جات تهیه می
شود ، ما دوست داریم آن را با گوشت گوشت چرخ شده از فریزر تقویت کنیم تا مواد مغذی
، طعم دهنده و دلچسب تر شود! در آفریقای جنوبی یک غذای مشابه به نام
"smoortjie" داریم - پیاز و گوجه فرنگی که برای تهیه
سس با گوشت پخته شده و روی نان تست ترد سرو می شود. بزرگ شدن با چیزهای کم به من یاد
داد که مدبر باشم و اخیراً فکر می کنم همه ما به دنبال راه هایی برای خلاقیت با
آنچه در دست داریم هستیم. بعضی از وعده های غذایی مورد علاقه من (مانند این وعده)
شامل گوشت گاو است و صادقانه می گویم هیچ پروتئین دیگری از نظر طعم کاملاً شبیه
گوشت گاو نیست. این گزینه برتر است. دستور العمل هایی مانند اسپاگتی مادربزرگ ،
شما می توانید بسیاری از دستور العمل ها را در بیف پیدا کنید . این
چه چیزی برای شام است - یک بخش بسیار مفید با دستور العمل های حاوی 5 ماده یا کمتر
وجود دارد که مناسب برای تأمین بودجه شما است ، اما به طور همزمان خانواده خود را
از طریق مواد مغذی تغذیه می کنید. از دیگر ویژگی های این وب سایت می توان به انواع
دروس آشپزی ، اطلاعات ایمنی گوشت گاو ، اطلاعات برنامه ریزی غذا و نکاتی برای کمک
به شما در این راه اشاره کرد. این کتاب رنگ آمیزی عالی را برای بچه های خود بارگیری
کنید و در حالی که همه در خانه هستند یک دستور غذا با گوشت گاو را با هم بپزید :)
اگر گوشت گاو را در فریزر دارید و قصد دارید این غذا یا هر وعده دیگری را درست کنید
، اینفوگرافی مفید در مورد ذوب گوشت گاو به عنوان یک مقاله مفید است تازه سازی
بخصوص اگر وقت کم دارید!
Ground Beef Thawing.jpg
برای تهیه این
دستور غذا به چه چیزهایی نیاز دارم؟
تمام آنچه برای تهیه شاکشوکا با سوسیس صبحانه گوشت گاو مورد نیاز دارید
، یک قوطی گوجه فرنگی ، یک عدد پیاز ، مقداری آب یا آب گوشت گاو ، روغن زیتون ،
تخم مرغ ، چند ادویه ساده و گوشت گاو آسیاب شده است. در اینجا چند تغییر اختیاری
وجود دارد:
- به جای آن از
یک قوطی گوجه فرنگی خرد شده و گل فلفل سبز استفاده کنید - یک شیشه فلفل دلمه ای قرمز بو داده اضافه کنید
و با پیاز خود تفت دهید
- آن بطری سالسای شیشه ای را که در یخچال شما نشسته است
اضافه کنید - بسته به نوع خود ½ فنجان آب گوشت گاو یا آب بیشتری
اضافه کنید قوام را ترجیح دهید
- از کره به جای روغن زیتون استفاده کنید
- هر نوع سبزیجات کنسرو شده غیر نشاسته ای را به وعده غذایی اضافه کنید
- در صورت داشتن آن را با پنیر خرد شده یا مکعب پنیر فتا و گیاهان تازه
پر کنید.
- از ترکیب ادویه جات قبل از مخلوط مانند چاشنی تاکو به جای مخلوط کردن
ترکیب خود استفاده کنید
گوشت گاو - Shakshuka-6.jpg
گوشت گاو - Shakshuka-4.jpg
گوشت گاو - Shakshuka-7.jpg
گوشت گاو - Shakshuka-10.jpg
چگونه این دستور را تهیه کنم؟
من سوسیس صبحانه گوشت گاو را خرد می کنم و آن را در یخچال نگهداری می
کنم تا نه تنها در این دستور غذا ، بلکه به عنوان تخم مرغ های خرد شده و سالادهای
تاکو استفاده شود. ما دوست داریم قبل از افزودن تخم مرغ آن را بهم بزنیم اما اگر
ترجیح می دهید گوشت گاو را به عنوان بخشی از این دستور غذا به یک باره بپزید ،
لطفاً احساس راحتی کنید. پیاز و سیر خود را مطابق دستورالعمل بپزید و به دنبال آن
مواد لازم برای سوسیس صبحانه گوشت گاو تا زمانی که پخته شود بپزید و دستور تهیه
شاکشو را ادامه دهید.
شکشوکا با گوشت گاو ادویه دار سوسیس صبحانه زمان آماده سازی: 5 دقیقه
| زمان پخت: 30 دقیقه | خدمت می کند: 4
عناصر:
برای سوسیس و کالباس : (می توان آن را از قبل تهیه کرد و با خیال
راحت در یخچال نگهداری کرد تا زمانی که آماده استفاده شود ، حداکثر 3 روز. از گوشت
گاو دیدن کنید . این برای شام برای راهنمایی در مورد نگهداری ایمن گوشت چرخ شده
است.)
1/2 پوند گوشت گاو (93٪ لاغر یا لاغر)
1 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز
1 po قاشق چایخوری برگ پونه کوهی خشک
1 po قاشق چای خوری پاپریکا دودی
1 قاشق چایخوری پودر زیره سبز
1 قاشق چایخوری پودر سیر
½ قاشق چای خوری پودر چیلی چیپوتل یا چیپل چیپل خرد شده در سس آدوبو
oon
قاشق چای خوری نمک
برای شاکشوکا:
1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون
1 پیاز کوچک زرد ، ریز خرد شده
1-2 حبه سیر ، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری شکر فلفل قرمز
½ قاشق چایخوری پودر چیلی یا زیره سبز
1 14.5 اونس. می توانید گوجه فرنگی خرد کنید
1 فنجان آب گوشت گاو یا آب
4 تخم مرغ بزرگ
8 اونس. گوشت گاو صبحانه سوسیس خرد می شود
نمک و فلفل به مزه
افزودنیهای اختیاری بر اساس آنچه که دارید: یک قاشق غذاخوری رب هاریسا
، 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی.
به صورت اختیاری برای سرو: پنیر فتا خرد شده ، نان پوسته دار ، گیاهان
تازه
همه مواد را در یک
کاسه متوسط با هم مخلوط کنید و کمی مخلوط کنید. یک تابه بزرگ نچسب را روی حرارت
متوسط گرم کنید تا گرم شود. مخلوط سوسیس را اضافه کنید 5 تا 8 دقیقه بپزید و به
خرد شدن 1/2 اینچ بپردازید و گهگاه هم بزنید. آن را کنار بگذارید یا خنک کنید و در
یخچال قرار دهید تا زمانی که آماده استفاده شود.
روغن زیتون را
در یک تابه بزرگ تا متوسط تا متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و 3-5 دقیقه
تفت دهید تا قهوه ای طلایی روشن شود. سیر و ادویه را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید
تا مخلوط شود و به مدت 2-3 دقیقه بپزد. در این مرحله می توانید سوسیس گوشت گاو
نپخته را مستقیماً اضافه کرده و به مدت 5-8 دقیقه آن را بپزید تا دمای داخلی 160
درجه سانتیگراد شود ، یا صبر کنید تا بعد از پخت تخم مرغ آنها را بپاشید.
گوجه فرنگی خرد شده ، رب هاریسا / رب گوجه فرنگی و آب گوشت گاو یا آب
اضافه کنید. حرارت را به متوسط کاهش دهید و درب ظرف را بگذارید. به مدت 15 دقیقه
بپزید ، یک یا دو بار هم بزنید تا گوجه فرنگی شکسته شود و یک سس غنی تشکیل شود.
اگر سس خیلی خشک به نظر می رسد ، آن را با مقداری آب پر کنید.
با استفاده از پشت قاشق تورفتگی ایجاد کنید و تخم ها را به داخل حفره
ها بریزید. بسته به اینکه دوست دارید تخم مرغ هایتان چطور انجام شود ، 5-10 دقیقه
با درپوش بجوشانید. از روی حرارت برداشته ، مزه دار کنید و روی آن را با گوشت گاو
صبحانه خرد شده سوسیس ، فتا و گیاهان تازه خرد شده قرار دهید
این دستور العمل با همکاری Spice Tribe برای شما آورده
شده است - آنها یک شرکت ادویه جات کوچک هستند که به طور مستقیم از طریق تجارت
عادلانه به سود کشاورزان و خانواده های آنها کار می کنند. هیچ چیز تازه تری از این
وجود ندارد و اعتقاد آنها به آشپزی در خانه برای سلامتی و جامعه واقعاً در من طنین
انداز است. آنها همه چیزهایی را که شما برای این دستور العمل نیاز دارید در
فروشگاه آنلاین خود دارند ، از جمله نمک و فلفل.
دستور تهیه مرغ فلفل قرمز سیر من از موادی که در دست داشتم و توانایی
مادرم در استفاده از ادویه جات به عنوان راهی برای جالب و پررونق نگه داشتن چیزها
الهام گرفته شده است. لطفاً بدانید که دستورالعمل برای هر ماده ای که در دست دارید
کاملا قابل تنظیم است. چند ایده شامل موارد زیر است: استفاده از گل کلم یا سیب زمینی
به جای مرغ. افزودن کلم پیچ ، اسفناج یا یقه برای رنگ و بافت به علاوه تغذیه اضافی.
این مرغ فلفل قرمز سیر وقتی روی سیب زمینی شیرین پخته و پر از کلم پیچ و پیاز
کاراملی سرو شود بسیار لذیذ است. ما آن را با نان و کره پوسته خورده ایم ، آن را
روی برنج یا رشته فرنگی کره ای سرو کرده ایم ، روز بعد آن را درست از ظروف ظرفشویی
خورده ایم. اخیراً احساس می کنم هیچ قانونی وجود ندارد زیرا تنها قانونی که مهم
است فاصله اجتماعی است. امیدوارم که در خانه های خود خوشبخت باشید ، که بیشتر آشپزی
می کنید و وقت ارزشمندی را با کسانی دوست دارید می گذرانید. اگر تصمیم دارید این
دستورالعمل را امتحان کنید ، لطفاً با برچسب گذاری من در سایت اینستاگرام یا فیس
بوکthedaleyplate ، نحوه کار آن را به من اطلاع دهید :)
برخی یادداشت ها:
-اگر قادر به استفاده از شری نیستید ،
از مرغ بیشتر استفاده کنید.
-سبزیجات مورد نظر خود را اضافه کنید.
برای سبزیجاتی که مدت زمان بیشتری پخته می شوند ، آنها را با آب و شری اضافه کنید.
در 5 دقیقه گذشته از پخت و پز می توان به سبزیجات مناقصه اضافه کرد.
عناصر:
رانهای پوستی بدون استخوان 1 پوند ، برش داده شده به قطعات 1 اینچی
1 قاشق غذاخوری پاپریکای اسپانیایی دودی
با کیفیت خوب
1 قاشق غذاخوری پودر سیر
1 قاشق چایخوری نمک کوشر
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 فنجان پیاز زرد خرد شده
1/2 فنجان فلفل دلمه ای قرمز
خرد شده 4 حبه سیر ، ریز خرد شده
1 قاشق چای خوری شکر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
2 ساقه گیاهان تازه مانند آویشن یا پونه
کوهی
1/2 فنجان شریر
1/2 فنجان مرغ موجودی
بو 2-1 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز یا آب لیمو
اختیاری: 1/4 فنجان خامه سنگین
مرغ را در یک کاسه قرار داده و با فلفل قرمز ، پودر سیر ، نمک و فلفل
مزه دار کنید. برای اطمینان از اینکه روغنی مرغ کاملاً پوشانده شده است ، آن را بریزید
و یک ساعت یا ترجیحاً یک شب در یخچال قرار دهید.
روغن زیتون را در یک ماهیتابه گرم کنید تا روی آن متوسط شود. پیاز
، فلفل دلمه ای را اضافه کنید (یک شیشه فلفل پیمنتوی آبکش شده محلول شربت خانه سریع
است) و 10 دقیقه آن را بپزید تا نرم شود. این مرحله پیازها را می شکند و مهم است زیرا
بخشی از سس را تشکیل می دهد.
سیر و مرغ را اضافه کنید ، هم بزنید و بپزید تا مرغ دیگر رنگ پریده
شود (2-3 دقیقه) در آخر ، پوسته های فلفل قرمز ، رب گوجه فرنگی ، گیاهان ، برگ بو
، شری و آب مرغ را اضافه کنید. بگذارید روی حرارت متوسط و درب آن را تا نیمه
15-20 دقیقه بجوشانید تا مرغ نرم شود ، اگر ترجیح می دهید سس شما کمتر شود ، مدت
زمان بیشتری طول می کشد.
سرکه یا آب لیمو را درست قبل از سرو هم بزنید ، خامه سنگین اختیاری
را اضافه کنید ، با نمک و فلفل مزه دار کنید سپس با گیاهان تازه پراکنده کنید.