دستور العمل مناسب برای زمستان: همبرگر راکلت
همین ، زمستان است. هوا سرد ، خاکستری است و روزها کوتاه تر است. خوب ، تصویر ایده آل نیست که چنین دیده می شود اما همه چیز از دست نرفته است. در زمستان هنوز چیزهای خوبی وجود دارد: شکلات های داغ و به خصوص راکلت (در میان دیگران). اما پس از یک مسابقه خوب با دوستان ، پنیرهای باقیمانده چه کنیم (زیرا همیشه مقداری باقی مانده است ، اما هنوز هم وحشتناک است)؟ خوب ، بیشتر از این نگاه نکنید زیرا اینجا همبرگر raclette برای شماست .
علاوه بر این ، شما فقط برای پایان دادن به مواد باقی مانده لازم نیست این کار را انجام دهید. اگر راتلت و همبرگر دوست دارید ، می توانید مستقیماً از مرحله راکلت صرف نظر کرده و کوره را بیرون بیاورید. مانند آن ، این یک دوز لذت است.
بنابراین در اینجا یک دستورالعمل مناسب برای زمستان برای گرم کردن و صبر کردن تا بهار وجود دارد.
![دستور تهیه همبرگر خردل سوئیسی با استیک گوشت گاو و پنیر](https://cdn.shortpixel.ai/client/q_glossy,ret_img/http://leseigneurdesburgers.com/wp-content/uploads/2019/12/burger-aux-blettes.jpg)
مواد لازم در هر برگر
- 1 نان برگر
- 1 استیک گوشت گاو چرخ شده (استیک گوشت خوک چرخ شده نیز بسیار خوب کار می کند)
- 1 تکه پنیر راکلت (2 عدد برای خوراک خوشمزه)
- سرماخوردگی مورد علاقه شما (بیکن ، شکم گوشت خوک ، روزت ، ژامبون خام ...)
- از ترشی
- سس خامه
- از نمک و فلفل
آماده سازی
برای شروع ، نان خود را برداشته و از وسط نصف کنید . اگر آن را گرم و ترد دوست دارید ، آن را در توستر یا داخل تنقلات میل کنید. همچنین اگر واقعا حرص می خورید می توانید آن را در ماهی تابه با کره قهوه ای کنید. خوب ، درست است که کمی چرب است ، اما بالاخره زمستان است. ما میتوانیم برگر ها رو همراه با جعبه برگر برای مشتریان ارسال کنیم .
ترشی ها را به صورت ورقه ای برش داده و در ظرف (یا در صورت داشتن ترشی زیاد سالاد سالاد) کنار بگذارید