بسته بندی و چاپ محصولات غذایی

با سلام در این وبلاگ قصد داریم مطالبی را برای ارتقا اطلاعات عمومی شما به اشتراک بگذاریم و در مورد انواع غذا های فست فودی وبسته بندی آنها صحبت کنیم

بسته بندی و چاپ محصولات غذایی

با سلام در این وبلاگ قصد داریم مطالبی را برای ارتقا اطلاعات عمومی شما به اشتراک بگذاریم و در مورد انواع غذا های فست فودی وبسته بندی آنها صحبت کنیم

چگونه همبرگر خود را برای یک همبرگر خانگی انتخاب کنیم؟

برای کسانی که هنگام خرید یک استیک چرخ کرده گیج می شوند

امروز تصمیم گرفته اید که یک برگر بخورید. همچنین تصمیم گرفتید خودتان آن را درست کنید ، زیرا برگر کینگ پنج دقیقه خوب است اما وقتی خانگی باشد باز هم بهتر است. بنابراین با سر پر از رویا و در حالی که از فرصت های فراوان در دسترس شما شگفت زده شده اند ، مشغول خرید خواهید بود.

انتخاب شما گوشت گاو (کلاسیک) است. بنابراین شما به طور طبیعی به بخش گوشت فروشگاه خود می روید و در آنجا اضطرابی به شما حمله می کند: این همه انتخاب همبرگر چیست؟ گوشت گاو خالص ، سبک گوشتی ، 15٪ چربی؟ چگونه می توان خود را در میان همه اینها یافت؟

اگر قبلاً چنین اتفاقی برای شما افتاده است ، مطمئن باشید که شما تنها نیستید (مادر خودم غالبا اشتباه می کند ، قسم می خورم) و سرانجام می توانید دست از وحشت بردارید زیرا در اینجا راهنمای نهایی گوشت گاو چرخ شده است! همه چیز در مورد انواع مختلف استیک گوشت گاو باید بدانید تا بهترین را برای دستور برگر خود انتخاب کنید.

1 - استیک گوشت گاو 100٪ خالص


این قسمت از خدمات عمومی است. هنگام خرید یک استیک خرد شده ، باید مراقب باشید که نام "گوشت گاو خالص" ذکر شود. در غیر اینصورت خطر می کنید که در آخر با یک استیک متشکل از 70٪ گوشت (در صورت خوش شانس بودن) مواجه شوید و بقیه در واقع نمی دانید که به طور کلی چیست.

مطمئناً برای شما اتفاق افتاده استیک بخورید ، چه در خانه و چه در خانه و با خود بگویید:

سلام ، این استیک طعم خنده داری دارد ، چطور؟

پاسخ کاملاً ساده است: این یک استیک گوشت گاو نیست . این ترکیبی از گوشت بسیار کم کیفیت ، پروتئین گیاهی و کلی چیزهای دیگر است که هزینه زیادی ندارند.

و صادقانه بگویم من از شما چیزی نمی دانم ، اما شخصاً کاملاً ناپسند به نظر می رسم. پس از آن ، اگر طعم آن را دوست دارید ، هیچ چیز مانع از مصرف آگاهانه آن نمی شود. به هر حال من اینجا نیستم تا قضاوت کنم. اما برای بقیه ، ما باید مراقب باشیم.

چگونه می فهمید که با یک همبرگر گوشت گاو خالص سر و کار دارید؟

از لحاظ تئوری ، بسیار ساده است: روی آن نوشته شده است. اگر استیک از گوشت 100٪ تهیه نشود ، تولیدکنندگان از چسباندن کلمات "گوشت گاو خالص" ممنوع هستند.

در عمل می توانید تصور کنید که باید بیشتر مراقب باشید. در حال حاضر ، شما باید بدانید که این تولید کنندگان معروف باهوش هستند. آنها هر کاری می کنند تا با بازی روی تصویر باور کنید که این یک استیک گوشت گاو است.

در واقع ، همه ما فقط با دیدن تصاویر بسته بندی عادت به خرید کردیم. تعداد کمی از آنها وقت می گذارند تا همه نوشته های خود را بخوانند.

و این همان جایی است که ما فریب می خوریم. بسته بندی این استیک ها تقریباً شبیه گوشت گاو خالص است ، اما چند جزئیات وجود دارد که باید توجه شما را جلب کند.

در حال حاضر ، هرگز نوشته استیک گوشت گاو بر روی آن (آنها حق به یاد داشته باشید). بنابراین در عوض آنها کلماتی مانند "نرم" ، "همبرگر" و هر چیز دیگری را که گیج کننده باشد قرار می دهند. اگر این نوع تیتر را مشاهده کردید: ترک کنید!

تفاوت دوم ، استیک های موجود در عکس همیشه پخته شده و هرگز خام نیستند. همچنین قرار دادن عکس گوشت چرخ کرده خام روی بسته بندی اگر اینگونه نباشد ممنوع است. این می تواند تلاشی برای فریب مصرف کننده باشد. و این خوب نیست (حتی اگر اساساً یکی باشد).

مقایسه استیک گوشت گاو چرخ شده برای برگر

➡ خلاصه

100٪ گوشت گاو خالص بخورید ، خیلی بهتر است. برای انجام این کار ، بررسی کنید که عبارت "گوشت گاو خالص" روی بسته بندی ظاهر شده باشد. اگر چنین است ، پس می توانید آن را بدون ترس بخورید (phew!).

با این تنها قدم بزرگی برداشته اید. این قسمت تقریباً توصیه های دفاعی بود (نه هرگز اغراق نمی کنم). قسمتهایی که در ادامه خواهد آمد در نتیجه گیری چنین تصمیم گیری نخواهد شد ، بنابراین از مزایای استفاده استفاده کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد