پنیرهای کبابی کدو تابستانی با سس آغشته گوجه فرنگی تازه
این دستورالعمل با مشارکت دوستان من در Tillamook برای شما آورده شده است . من امسال به عنوان سفیر Tillamook ثبت نام کردم و از ارائه چند دستور العمل عالی با پنیر آنها بسیار خوشحالم!
پنیرهای کبابی کدو تابستانی با سس آغشته گوجه فرنگی تازه
این احتمال وجود دارد که در تابستان امسال در فضای باز کبابی کنید ، بنابراین در حالی که قصد دارید من این چرخش را در مورد پنیر کبابی برجسته آفریقای جنوبی به نام "braaibroodtjie" به شما معرفی کنم . ”بگو سه بار واقعا سریع!
کدو حلوایی و کدو سبز در اوج فصل است و من عاشق یافتن راه هایی برای استفاده از آنها هستم ، مخصوصاً به صورت خام در سالادها یا در این مورد ، روی پنیر کبابی! این سبزیجات عطر و طعم مغذی شگفت انگیزی دارند و وقتی در اینجا به اندازه کافی نازک بریده می شوند ، برش های ضخیم خرد شده Tillamook Farmstyle فقط در آنها ذوب می شوند تا رویایی لایه لایه ایجاد کنند. در این برنامه من با دو نوع Tillamook Cheddar ، متوسط و سفید سفید روبرو شدم که هر دو به مدت 60 روز پیر هستند و وضوح کافی را برای رساندن این ساندویچ به سطح بعدی فراهم می کنند. اینجا را از کجا بخرید در منطقه خود پیدا کنید.
ما بهانه ای برای شروع آتش سوزی چوبی که من از آنجا هستم پیدا می کنیم ، با استفاده از چوب های بومی مانند rooikrans پروتئین های مورد علاقه خود را کباب می کنیم و سپس با از بین رفتن آتش این ساندویچ ها را کباب می کنیم. دود عطر و طعم شگفت انگیزی به این تست های پنیر کبابی کدو تابستانی می دهد که مدام به آن برمی گردید. من فهمیدم که اکنون که من در ایالات متحده زندگی می کنم چوب سیب کاملاً خوب عمل می کند ، اما زغال چوبی نیز گزینه خوبی است.
چند نکته:
با استفاده از ظرف توری کاملاً می توانید این خانه ها را بپزید.
من خمیر مایه را توصیه می کنم زیرا محکم است و می تواند هنگام دست زدن / ورق زدن آن را روی آتش نگه دارد. خرید یک قرص کامل و برش دادن آن خودتان فقط به جذابیت می افزاید :)
آیا سس گوجه فرنگی تیمی با یک پنیر کبابی هستید یا نه؟ در این صورت ، سس گوجه فرنگی تازه جایگزینی عالی برای سس گوجه فرنگی خریداری شده در فروشگاه است و بهترین مواردی را که تابستان ارائه می دهد استفاده می کند. من ترجیح می دهم آنها را پوست و پوست نگذارم ، اما اگر مخلوط کن غلیظ تر را ترجیح می دهید ، آن را صاف می کند. اگر طرفدار غوطه ور شدن در سس گوجه فرنگی نیستید ، کمی پستوی ریحان تازه امتحان کنید.
پنیرهای کبابی کدو تابستانی با سس گوجه فرنگی تازه
عناصر:
8
برش خمیر ترش نان
4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
1 اسکواش تابستانی کوچک، قطعه قطعه به دیسک های
نازک
1 کدو کوچک، قطعه قطعه به دیسک های نازک
1/2 قاشق چای خوری دودی و نمک دریا
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه ترک خورده
4 برش تیلاموک Farmstyle ضخیم برش متوسط سفید پنیر چدار ورقه پنیر
4 برش پنیر خرد شده چدار تیلاموک فارمستایل
ضخیم برش متوسط
اختیاری: برگ های ریحان تازه
برای سس غوطه وری گوجه فرنگی تازه:
1
قاشق غذاخوری روغن زیتون
1/2 پیاز متوسط ، ریز خرد شده
2 حبه سیر ، ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا عسل
2
پیمانه گوجه فرنگی رسیده ، خرد شده 1 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز
1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
1 قاشق چایخوری
نمک پاپریکا دودی و فلفل دلخواه
دستورالعمل ها:
سس آماده کنید:
روغن زیتون را در قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید ، پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و سپس به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پیازها شفاف شوند. شکر قهوه ای را اضافه کرده و 2-3 دقیقه بیشتر بپزید. شکر قهوه ای کمک می کند تا پیازها سریعتر کاراملی شوند. حرارت را کم و متوسط کنید ، مواد باقیمانده را اضافه کنید ، هم بزنید و روی آن را بجوشانید تا 20 دقیقه صبر کنید تا گوجه شکسته شود و سس غلیظ شود. آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
ساندویچ آماده کنید:
با استفاده از برس شیرینی کره ذوب شده را روی هر تکه نان خمیر مایه پهن کنید. 4 برش را که از سمت پایین کره زده اید ، روی یک سطح تمیز کار یا مستقیماً روی یک سبد گریل قرار دهید. روی آن را یک لایه کدو خرد شده و کدو سبز قرار دهید ، سپس نمک و فلفل دریا دودی را چاشنی آن کنید. یک برش چدار اضافه کنید و به دنبال آن یک لایه دیگر کدو و کدو سبز و برش آخر چدار بریزید. در صورت تمایل لایه برگ ریحان تازه بگذارید. برش های نان باقیمانده را روی آن قرار دهید ، کره را به سمت بالا قرار دهید.
به مدت 1-2 دقیقه از هر طرف روی یک منبع حرارت متوسط کباب کنید تا نان تست شود و پنیر ذوب شود. از گریل خارج کنید و با سس آغشته گرم سرو کنید. شما می توانید یک ساندویچ کامل را به عنوان وعده غذایی یا 1/2 ساندویچ را به عنوان یک مهمانی در کنار مهمانی کبابی خود سرو کنید.
جیب مرغ کبابی پیتا
این دستور با همکاری Sweet Baby Ray’s برای شما آورده شده است اما همه نظرات من نظر من است. با تشکر از شما برای حمایت از مارک های پشتیبانی از صفحه Daley!
بعضی اوقات بهترین نوع غذا پیچیده نیست ، به فضای زیادی در آشپزخانه احتیاج ندارد و از وسایلی استفاده می کند که احتمالاً همه ما در کشوی انبار و چاقو خود داریم. دوست دارم در اینستاگرام بگویم که بعضی اوقات شما فقط به یک ساندویچ خوب احتیاج دارید و این درست است. این جیب های مرغ کبابی پیتا با ترکیبی دلپذیر از سبزیجات ترد ، پنیر فتا خامه ای و مرغ کبابی آبدار که با سس کباب اصلی Baby Baby Ray تهیه شده پر شده است ... چگونه می توانید اشتباه کنید؟
وقتی هشت سال پیش به اینجا نقل مکان کردم ، خانواده همسرانم با یک ضیافت سنتی دانه کباب ، یقه ، سالاد سیب زمینی و مرغ کبابی از من استقبال کردند - پس از آن فهمیدم که Sweet Baby Ray یکی از عناصر مهم در بسیاری از غذاهای تهیه شده توسط خانواده او است ، و بسیاری از خانواده های دیگر که از آن زمان به بعد شناختم. بازدید از وب سایت کودک شیرین ریبرای بررسی سس های Sweet Baby Ray و کشف روش های خوشمزه تر استفاده از آنها. امیدوارم از این دستور العمل آسان که برای یک وعده غذای دلپذیر در هفته ، طبخ تابستان یا ناهار سریع بسیار مناسب است لذت ببرید. نکته قابل توجه در مورد آن این است که می توانید از آنچه در دسترس دارید استفاده کنید و همچنین هنگام جایگزینی کاهو برای اسفناج یا پنیر چدار برای فتا بسیار خوشمزه است. اگر من سرگرم کننده هستم ، من دوست دارم عناصر جداگانه را در یک بشقاب بزرگ بگذارم تا مردم جیب های پیتای خود را بسازند و بچه ها کاملا آن قسمت را دوست دارند! یک کاسه کوچک سس کباب Sweet Baby Ray در کنار آن برای سرو همیشه خاص است ، چه کسی کمی بیشتر دوست ندارد؟
جیب مرغ کبابی پیتا
عناصر:
4
ران مرغ بدون پوست (1 پوند)
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ترک خورده
1 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده بکر
1/4 فنجان سس کباب اصلی Baby Baby Ray ، به علاوه بیشتر برای سرو
2-4 فنجان اسفناج تازه کودک
2 فنجان قطعه قطعه سالاد خیار
1 1/2 فنجان خرد شده گوجه فرنگی گیلاس
1/2 فنجان نبات فتا پنیر
1/4 پیمانه زیتون کالاماتا
1/4 فنجان نازک قرمز پیاز
2 طیف نان پیتا گندم، به نصف کاهش
دستورالعمل ها:
ران مرغ را به طور مساوی با نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز پائیزه کنید و سپس با روغن زیتون بپاشید. روی آن را بپوشانید و حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
یک ظرف توری یا گریل را با متوسط متوسط گرم کنید و مرغ را به مدت 4-6 دقیقه در هر طرف سیر کنید. برای پوشاندن مرغ با سس باربیکیو اصلی Sweet Baby Ray از برس بستن استفاده کنید و به مدت 1-2 دقیقه یا تا زمانی که مرغ دمای داخلی 165F را ثبت کند ، پخت را ادامه دهید. از قالب تابه برداشته و برش داده یا به صورت مکعب خرد کنید.
هر نیمی از پیتا را با احتیاط باز کنید و مقدار مساوی سبزیجات و مرغ کبابی کبابی را در هر کدام قرار دهید. بلافاصله با سس کباب اضافی Sweet Baby Ray برای آغشته کردن ، سرو کنید.
Braaibroodtjies آفریقای جنوبی با کره گوجه خشک خورشید
مهم نیست که ما به عنوان آفریقای جنوبی خودمان را در کجای دنیا پیدا می کنیم. اگر فرصتی برای Braai (گریل بیرون از آتش سوزی چوب) وجود داشته باشد ، احتمال اینکه Braaibroodtjies غذای ما را از کشاورزان سوسیس ، گوشت بره ، مرغ و سالاد همراهی کند بسیار زیاد است . کلمه آفریقایی broodjie در انگلیسی به ساندویچ ترجمه می شود ، بنابراین Braaibroodtjie به معنی ساندویچ کبابی است. آنها معمولاً پس از اتمام همه کارها و پخت و پز آماده می شوند - درجه حرارت ایده آل برای نان تست و دادن عطر و طعم دودی عالی.
Braaibroodtjie از دوران کودکی من هیچ واهمهای ساده لوح بود. لایه های گوجه فرنگی ، پیاز ، چدار و نان
سفید که با کره پخش می شود - موادی که اکثرا همیشه مفید بودند ، صرفه جویی در
پنیری که گاهی اوقات در اوقات دشوارتر از بین می رفت. آیا گاهی اوقات ناخواسته همه چیز را به یاد می آورید و احساس
نوستالژیک فوق العاده ای می کنید؟
وقتی اکنون Braaibroodtjies را درست می کنم ، می خواهم مهمانانم
در اینجا در آمریکا بهترین تجربه ممکن را در خوردن آنها داشته باشند. من بازی کباب تابستانی خود را با استفاده از
نان خمیر مایه ، کره گوجه خشک آفتاب (کره معمولی کاملاً خوب است) ، گوجه فرنگی ،
پیاز قرمز و چدار مورد علاقه خود افزایش می دهم. من همیشه کمی پنیر اضافی می گذارم و در عین حال که مقرون به صرفه
است ، بهترین ها را می خرم. وقتی
دارم می سازمBraaibroodtjies من به دنبال یک چدار قدیمی هستم که بتواند در
برابر پیاز و ذغالی که آتش ایجاد می کند بایستد ، اما یکی نیز به راحتی ذوب
شود.
به نظر من بهتر است که یک قرص پنیر واقعی
بخریم و خرد کنم ، مکعب بخورم یا خودم آن را برش بزنم تا در غذاهای مختلفی از آن
استفاده کنم - معلم اقتصاد خانه من بسیار افتخار می کند.
چند نکته:
مواد
لازم:
8 برش خمیر ترش نان
خشک شده در آفتاب گوجه فرنگی کره (دستور زیر)
یا کره مورد علاقه خود را (کره سیر شگفت انگیز است در اینجا)
12 برش اضافی تیز چدار، گودا یا پنیر از خود را
انتخاب
2 گوجه فرنگی های اصیل بزرگ، نازک
1/2 پیاز قرمز، قطعه قطعه شده نازک
اختیاری: 1/4 فنجان چیتنی هلو ، یا هر نوع
دود شیرین و ترش
برای
کره گوجه فرنگی خشک ، ترکیب کنید:
4 قاشق غذاخوری. کره بدون
نمک ، 1 قاشق چایخوری نرم شده . رب
گوجه فرنگی خشک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ترک خورده
1/2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی شیرین
تجهیزات ویژه: سبد کباب تاشو تاشو - یکی از این موارد در آمازون است ، اما شاید بتوانید آن را در بخش کمپینگ بیشتر فروشگاه ها پیدا کنید.
روش:
1. هر تکه نان را با کره گوجه خشک آفتاب پهن
کنید.
4 برش را که از سمت کره کره پایین قرار دارید ،
روی یک سطح کار یا مستقیم روی یک سبد گریل قرار دهید (به مثال زیر مراجعه کنید). روی آن را با یک لایه نازک چتنی و سپس پنیر ،
پیاز و برش های گوجه فرنگی بریزید. برش
های نان باقیمانده را روی آن قرار دهید ، کره را به سمت بالا قرار دهید.
2. به مدت 3-4 دقیقه روی یک منبع حرارت متوسط کباب کنید تا نان در اطراف لبه های آن کمی ذوب شده و پنیر ذوب شود. من بعضی اوقات دوست دارم که آنها را برای مدت زمان طولانی تری ، روی 8 سیگنال 275F ، روی سیگاری های تحت پوشش خود قرار دهم. از منقل و برش جدا کرده و 1/2 ساندویچ را به عنوان مهمانی به هر میهمان سرو کنید.
Braaibroodtjies in a خروس (سبد گریل سیمی آفریقای جنوبی که در هنگام ورق زدن آتش حاوی مواد غذایی بود.)
Chipotle Turkey Toastie
حمایت از این پست توسط سر کنزینگتون انجام می شود اما همه نظرات نظر من است. از حمایت شما از مارک هایی که از من حمایت می کنند متشکرم!
چه چیزی در مورد شکرگذاری است که شما را بیشتر هیجان زده می کند؟ آیا این میز زیبا با انتخاب غذاهای خانگی پخته شده است؟ همبستگی ای که هنگام محاصره شدن توسط عزیزان احساس می کنید؟ این واقعیت که شما مجبور نیستید آن روز به سر کار بروید ، یا ترکیبی از همه آن چیزها؟
من در جشن شکرگذاری بزرگ نشده ام ، و بنابراین اگرچه من از جشن گرفتن در کنار خانواده در اینجا هیجان زده ام اما تهیه یک وعده غذایی که آنها سالها وقت آن را داشته اند تا کامل کنند نیز کمی استرس زا است. نوبت من است که امسال میزبان باشم و فشار رو به افزایش است ، اما وقتی همه چیز گفته و تمام شد به قسمت مورد علاقه ام در شکرگذاری می رسیم ... صبح روز بعد! ساندویچ بوقلمون برای صبحانه!
برای من ساندویچ بوقلمون باید تند باشد. این چیزی است که من هوس می کنم بعد از همه طعم های خامه ای ، شیرین ، ملایم و خاکی یک وعده غذایی سنتی شکرگذاری. وارد دوستان من در سر کنزینگتون و مایونز Chipotle با طعم و مزه آنها شوید! برای هر چیزی (tacos ، subs ، in dips) واقعا عالی است اما یادداشت های زیره و فلفل های chipotle موجود در adobo در ساندویچ های پر از دود به خوبی کار می کنند.
نمی توانم دور بمانم حتی اگر تلاش کنم ...
این Chipotle Turkey Toastie با کمک سخاوتمندانه مایونز Chipotle سر کنزینگتون که به جای کره روی مقداری نان مایه ترش پخش می شود ، شروع می شود . آیا من به FLAVOR اشاره کردم؟ در اینجا مقدار زیادی وجود دارد :) گاز گرفتن نان تست شده با طعم چیپوت ترد برای بیدار شدن هر کام کافی است. من از تابه گریل خود استفاده کردم زیرا ظاهر این علائم جستجو را دوست دارم اما هر تابه این کار را انجام می دهد.
اینجا جایی است که حتی خوشمزه تر می شود ... مواد پر کننده به غذای باقی مانده شکرگذاری و ترجیحات رژیم غذایی شما بستگی دارد اما من گوشت بوقلمون ، چدار تیز ، پیاز قرمز ترشی و جالاپینوس دود کرده است. ستایش باشد.
تلنگر آن ، تلنگر واقعی است .
Chipotle Turkey Toastie
نان خمیر مایه 2 برش
1 قاشق غذاخوری سس مایونز سر کنزینگتون
3-4 برش بوقلمون دودی
1/2 فنجان پنیر چدار تیز خرد شده
1/4 فنجان خلال پیاز قرمز ترشی
گرمای اضافی اختیاری: Jalapenos
روش:
طرح مشبک را به متوسط تا متوسط گرم کنید.
مایونز Chipotle سر کنزینگتون خود را تقسیم کنید و در یک طرف نان خود پخش کنید. اطمینان حاصل کنید که آن را به طور مساوی پهن کرده و کل برش را برای حداکثر طعم آن بپوشانید. نان ورقه شده خود را بریزید و از هر طرف پنیر اضافه کنید ، سپس برش های بوقلمون و پیاز را اضافه کنید. به آرامی فشار دهید تا کمی صاف شود و ساندویچ را روی تابه قرار دهید.
برای هر طرف 1-2 دقیقه بپزید ، یا تا زمانی که پنیر ذوب شود و نان به خوبی کبابی شود.
پنیرهای کبابی کدو تابستانی با سس آغشته گوجه فرنگی تازه
این دستورالعمل با مشارکت دوستان من در Tillamook برای شما آورده شده است . من امسال به عنوان سفیر Tillamook ثبت نام کردم و از ارائه چند دستور العمل عالی با پنیر آنها بسیار خوشحالم!
پنیرهای کبابی کدو تابستانی با سس آغشته گوجه فرنگی تازه
این احتمال وجود دارد که در تابستان امسال در فضای باز کبابی کنید ، بنابراین در حالی که قصد دارید من این چرخش را در مورد پنیر کبابی برجسته آفریقای جنوبی به نام "braaibroodtjie" به شما معرفی کنم . ”بگو سه بار واقعا سریع!
کدو حلوایی و کدو سبز در اوج فصل است و من عاشق یافتن راه هایی برای استفاده از آنها هستم ، مخصوصاً به صورت خام در سالادها یا در این مورد ، روی پنیر کبابی! این سبزیجات عطر و طعم مغذی شگفت انگیزی دارند و وقتی در اینجا به اندازه کافی نازک بریده می شوند ، برش های ضخیم خرد شده Tillamook Farmstyle فقط در آنها ذوب می شوند تا رویایی لایه لایه ایجاد کنند. در این برنامه من با دو نوع Tillamook Cheddar ، متوسط و سفید سفید روبرو شدم که هر دو به مدت 60 روز پیر هستند و وضوح کافی را برای رساندن این ساندویچ به سطح بعدی فراهم می کنند. اینجا را از کجا بخرید در منطقه خود پیدا کنید.
ما بهانه ای برای شروع آتش سوزی چوبی که من از آنجا هستم پیدا می کنیم ، با استفاده از چوب های بومی مانند rooikrans پروتئین های مورد علاقه خود را کباب می کنیم و سپس با از بین رفتن آتش این ساندویچ ها را کباب می کنیم. دود عطر و طعم شگفت انگیزی به این تست های پنیر کبابی کدو تابستانی می دهد که مدام به آن برمی گردید. من فهمیدم که اکنون که من در ایالات متحده زندگی می کنم چوب سیب کاملاً خوب عمل می کند ، اما زغال چوبی نیز گزینه خوبی است.
چند نکته:
با استفاده از ظرف توری کاملاً می توانید این خانه ها را بپزید.
من خمیر مایه را توصیه می کنم زیرا محکم است و می تواند هنگام دست زدن / ورق زدن آن را روی آتش نگه دارد. خرید یک قرص کامل و برش دادن آن خودتان فقط به جذابیت می افزاید :)
آیا سس گوجه فرنگی تیمی با یک پنیر کبابی هستید یا نه؟ در این صورت ، سس گوجه فرنگی تازه جایگزینی عالی برای سس گوجه فرنگی خریداری شده در فروشگاه است و بهترین مواردی را که تابستان ارائه می دهد استفاده می کند. من ترجیح می دهم آنها را پوست و پوست نگذارم ، اما اگر مخلوط کن غلیظ تر را ترجیح می دهید ، آن را صاف می کند. اگر طرفدار غوطه ور شدن در سس گوجه فرنگی نیستید ، کمی پستوی ریحان تازه امتحان کنید.
پنیرهای کبابی کدو تابستانی با سس گوجه فرنگی تازه
زمان آماده سازی: 10 دقیقه | زمان پخت: 5 دقیقه | خدمت می کند: 4-8
عناصر:
8
برش خمیر ترش نان
4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
1 اسکواش تابستانی کوچک، قطعه قطعه به دیسک های
نازک
1 کدو کوچک، قطعه قطعه به دیسک های نازک
1/2 قاشق چای خوری دودی و نمک دریا
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه ترک خورده
4 برش تیلاموک Farmstyle ضخیم برش متوسط سفید پنیر چدار ورقه پنیر
4 برش پنیر خرد شده چدار تیلاموک فارمستایل
ضخیم برش متوسط
اختیاری: برگ های ریحان تازه
برای سس غوطه وری گوجه فرنگی تازه:
1
قاشق غذاخوری روغن زیتون
1/2 پیاز متوسط ، ریز خرد شده
2 حبه سیر ، ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا عسل
2
پیمانه گوجه فرنگی رسیده ، خرد شده 1 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز
1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
1 قاشق چایخوری
نمک پاپریکا دودی و فلفل دلخواه
دستورالعمل ها:
سس آماده کنید:
روغن زیتون را در قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید ، پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و سپس به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پیازها شفاف شوند. شکر قهوه ای را اضافه کرده و 2-3 دقیقه بیشتر بپزید. شکر قهوه ای کمک می کند تا پیازها سریعتر کاراملی شوند. حرارت را کم و متوسط کنید ، مواد باقیمانده را اضافه کنید ، هم بزنید و روی آن را بجوشانید تا 20 دقیقه صبر کنید تا گوجه شکسته شود و سس غلیظ شود. آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
ساندویچ آماده کنید:
با استفاده از برس شیرینی کره ذوب شده را روی هر تکه نان خمیر مایه پهن کنید. 4 برش را که از سمت پایین کره زده اید ، روی یک سطح تمیز کار یا مستقیماً روی یک سبد گریل قرار دهید. روی آن را یک لایه کدو خرد شده و کدو سبز قرار دهید ، سپس نمک و فلفل دریا دودی را چاشنی آن کنید. یک برش چدار اضافه کنید و به دنبال آن یک لایه دیگر کدو و کدو سبز و برش آخر چدار بریزید. در صورت تمایل لایه برگ ریحان تازه بگذارید. برش های نان باقیمانده را روی آن قرار دهید ، کره را به سمت بالا قرار دهید.
به مدت 1-2 دقیقه از هر طرف روی یک منبع حرارت متوسط کباب کنید تا نان تست شود و پنیر ذوب شود. از گریل خارج کنید و با سس آغشته گرم سرو کنید. شما می توانید یک ساندویچ کامل را به عنوان وعده غذایی یا 1/2 ساندویچ را به عنوان یک مهمانی در کنار مهمانی کبابی خود سرو کنید.
جیب مرغ کبابی پیتا
این دستور با همکاری Sweet Baby Ray’s برای شما آورده شده است اما همه نظرات من نظر من است. با تشکر از شما برای حمایت از مارک های پشتیبانی از صفحه Daley!
بعضی اوقات بهترین نوع غذا پیچیده نیست ، به فضای زیادی در آشپزخانه احتیاج ندارد و از وسایلی استفاده می کند که احتمالاً همه ما در کشوی انبار و چاقو خود داریم. دوست دارم در اینستاگرام بگویم که بعضی اوقات شما فقط به یک ساندویچ خوب احتیاج دارید و این درست است. این جیب های مرغ کبابی پیتا با ترکیبی دلپذیر از سبزیجات ترد ، پنیر فتا خامه ای و مرغ کبابی آبدار که با سس کباب اصلی Baby Baby Ray تهیه شده پر شده است ... چگونه می توانید اشتباه کنید؟
وقتی هشت سال پیش به اینجا نقل مکان کردم ، خانواده همسرانم با یک ضیافت سنتی دانه کباب ، یقه ، سالاد سیب زمینی و مرغ کبابی از من استقبال کردند - پس از آن فهمیدم که Sweet Baby Ray یکی از عناصر مهم در بسیاری از غذاهای تهیه شده توسط خانواده او است ، و بسیاری از خانواده های دیگر که از آن زمان به بعد شناختم. بازدید از وب سایت کودک شیرین ریبرای بررسی سس های Sweet Baby Ray و کشف روش های خوشمزه تر استفاده از آنها. امیدوارم از این دستور العمل آسان که برای یک وعده غذای دلپذیر در هفته ، طبخ تابستان یا ناهار سریع بسیار مناسب است لذت ببرید. نکته قابل توجه در مورد آن این است که می توانید از آنچه در دسترس دارید استفاده کنید و همچنین هنگام جایگزینی کاهو برای اسفناج یا پنیر چدار برای فتا بسیار خوشمزه است. اگر من سرگرم کننده هستم ، من دوست دارم عناصر جداگانه را در یک بشقاب بزرگ بگذارم تا مردم جیب های پیتای خود را بسازند و بچه ها کاملا آن قسمت را دوست دارند! یک کاسه کوچک سس کباب Sweet Baby Ray در کنار آن برای سرو همیشه خاص است ، چه کسی کمی بیشتر دوست ندارد؟
جیب مرغ کبابی پیتا
زمان آماده سازی: 30 دقیقه زمان پخت: 15 دقیقه خدمت: 4
عناصر:
4
ران مرغ بدون پوست (1 پوند)
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ترک خورده
1 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده بکر
1/4 فنجان سس کباب اصلی Baby Baby Ray ، به علاوه بیشتر برای سرو
2-4 فنجان اسفناج تازه کودک
2 فنجان قطعه قطعه سالاد خیار
1 1/2 فنجان خرد شده گوجه فرنگی گیلاس
1/2 فنجان نبات فتا پنیر
1/4 پیمانه زیتون کالاماتا
1/4 فنجان نازک قرمز پیاز
2 طیف نان پیتا گندم، به نصف کاهش
دستورالعمل ها:
ران مرغ را به طور مساوی با نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز پائیزه کنید و سپس با روغن زیتون بپاشید. روی آن را بپوشانید و حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
یک ظرف توری یا گریل را با متوسط متوسط گرم کنید و مرغ را به مدت 4-6 دقیقه در هر طرف سیر کنید. برای پوشاندن مرغ با سس باربیکیو اصلی Sweet Baby Ray از برس بستن استفاده کنید و به مدت 1-2 دقیقه یا تا زمانی که مرغ دمای داخلی 165F را ثبت کند ، پخت را ادامه دهید. از قالب تابه برداشته و برش داده یا به صورت مکعب خرد کنید.
هر
نیمی از پیتا را با احتیاط باز کنید و مقدار مساوی سبزیجات و مرغ کبابی کبابی را
در هر کدام قرار دهید. بلافاصله
با سس کباب اضافی Sweet Baby Ray برای آغشته کردن ، سرو کنید.
Braaibroodtjies آفریقای جنوبی با کره گوجه خشک خورشید
مهم نیست که ما به عنوان آفریقای جنوبی خودمان را در کجای دنیا پیدا می کنیم. اگر فرصتی برای Braai (گریل بیرون از آتش سوزی چوب) وجود داشته باشد ، احتمال اینکه Braaibroodtjies غذای ما را از کشاورزان سوسیس ، گوشت بره ، مرغ و سالاد همراهی کند بسیار زیاد است . کلمه آفریقایی broodjie در انگلیسی به ساندویچ ترجمه می شود ، بنابراین Braaibroodtjie به معنی ساندویچ کبابی است. آنها معمولاً پس از اتمام همه کارها و پخت و پز آماده می شوند - درجه حرارت ایده آل برای نان تست و دادن عطر و طعم دودی عالی.
Braaibroodtjie از دوران کودکی من هیچ واهمهای ساده لوح بود. لایه های گوجه فرنگی ، پیاز ، چدار و نان
سفید که با کره پخش می شود - موادی که اکثرا همیشه مفید بودند ، صرفه جویی در
پنیری که گاهی اوقات در اوقات دشوارتر از بین می رفت. آیا گاهی اوقات ناخواسته همه چیز را به یاد می آورید و احساس
نوستالژیک فوق العاده ای می کنید؟
وقتی اکنون Braaibroodtjies را درست می کنم ، می خواهم مهمانانم
در اینجا در آمریکا بهترین تجربه ممکن را در خوردن آنها داشته باشند. من بازی کباب تابستانی خود را با استفاده از
نان خمیر مایه ، کره گوجه خشک آفتاب (کره معمولی کاملاً خوب است) ، گوجه فرنگی ،
پیاز قرمز و چدار مورد علاقه خود افزایش می دهم. من همیشه کمی پنیر اضافی می گذارم و در عین حال که مقرون به صرفه
است ، بهترین ها را می خرم. وقتی
دارم می سازمBraaibroodtjies من به دنبال یک چدار قدیمی هستم که بتواند در
برابر پیاز و ذغالی که آتش ایجاد می کند بایستد ، اما یکی نیز به راحتی ذوب
شود.
به نظر من بهتر است که یک قرص پنیر واقعی
بخریم و خرد کنم ، مکعب بخورم یا خودم آن را برش بزنم تا در غذاهای مختلفی از آن
استفاده کنم - معلم اقتصاد خانه من بسیار افتخار می کند.
چند
نکته:
- قطعاً می توانید به جای آن از یک ظرف توری
استفاده کنید ، اما دود آن را از دست خواهید داد و معتبر نخواهد بود.
- چدار خیلی تیز را ترجیح می دهم ، اما هر
پنیری این کار را انجام می دهد. گودا
، راکلت نیز شگفت انگیز است.
- چاتنی که ما در آفریقای جنوبی ترجیح می دهیم
، خانم Balls Peach Chutney نام دارد
و می توانید آن را از آمازون خریداری کنید
و اخیراً در اکثر فروشگاه های مواد غذایی با
بخش بین المللی در دسترس قرار گرفته است. اگر قادر به یافتن این نسخه نیستید ، هر نوع دودی شیرین و ترش می
تواند در آن بایستد. گاهی اوقات ، کمی مربای زردآلو صاف و مخلوط با سرکه شراب سفید
نیز جایگزین مناسبی است.
- این یکی از آن دستور العمل هایی نیست که همه
چیز دقیقاً اندازه گیری شود. این
در مورد لذت خوردن یک ساندویچ پنیر ذوب شده
پنیر ذوب شده است ! . آن
را به دلخواه خود تنظیم کرده و لذت ببرید
مواد
لازم:
8 برش خمیر ترش نان
خشک شده در آفتاب گوجه فرنگی کره (دستور زیر)
یا کره مورد علاقه خود را (کره سیر شگفت انگیز است در اینجا)
12 برش اضافی تیز چدار، گودا یا پنیر از خود را
انتخاب
2 گوجه فرنگی های اصیل بزرگ، نازک
1/2 پیاز قرمز، قطعه قطعه شده نازک
اختیاری: 1/4 فنجان چیتنی هلو ، یا هر نوع
دود شیرین و ترش
برای
کره گوجه فرنگی خشک ، ترکیب کنید:
4 قاشق غذاخوری. کره بدون
نمک ، 1 قاشق چایخوری نرم شده . رب
گوجه فرنگی خشک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ترک خورده
1/2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی شیرین
تجهیزات ویژه: سبد کباب تاشو تاشو - یکی از این موارد در آمازون است ، اما شاید بتوانید آن را در بخش کمپینگ بیشتر فروشگاه ها پیدا کنید.
روش:
1. هر تکه نان را با کره گوجه خشک آفتاب پهن
کنید.
4 برش را که از سمت کره کره پایین قرار دارید ،
روی یک سطح کار یا مستقیم روی یک سبد گریل قرار دهید (به مثال زیر مراجعه کنید). روی آن را با یک لایه نازک چتنی و سپس پنیر ،
پیاز و برش های گوجه فرنگی بریزید. برش
های نان باقیمانده را روی آن قرار دهید ، کره را به سمت بالا قرار دهید.
2. به مدت 3-4 دقیقه روی یک منبع حرارت متوسط کباب کنید تا نان در اطراف لبه های آن کمی ذوب شده و پنیر ذوب شود. من بعضی اوقات دوست دارم که آنها را برای مدت زمان طولانی تری ، روی 8 سیگنال 275F ، روی سیگاری های تحت پوشش خود قرار دهم. از منقل و برش جدا کرده و 1/2 ساندویچ را به عنوان مهمانی به هر میهمان سرو کنید.
Chipotle Turkey Toastie
حمایت از این پست توسط سر کنزینگتون انجام می شود اما همه نظرات نظر من است. از حمایت شما از مارک هایی که از من حمایت می کنند متشکرم!
چه چیزی در مورد شکرگذاری است که شما را بیشتر هیجان زده می کند؟ آیا این میز زیبا با انتخاب غذاهای خانگی پخته شده است؟ همبستگی ای که هنگام محاصره شدن توسط عزیزان احساس می کنید؟ این واقعیت که شما مجبور نیستید آن روز به سر کار بروید ، یا ترکیبی از همه آن چیزها؟
من در جشن شکرگذاری بزرگ نشده ام ، و بنابراین اگرچه من از جشن گرفتن در کنار خانواده در اینجا هیجان زده ام اما تهیه یک وعده غذایی که آنها سالها وقت آن را داشته اند تا کامل کنند نیز کمی استرس زا است. نوبت من است که امسال میزبان باشم و فشار رو به افزایش است ، اما وقتی همه چیز گفته و تمام شد به قسمت مورد علاقه ام در شکرگذاری می رسیم ... صبح روز بعد! ساندویچ بوقلمون برای صبحانه!
نمی توانم دور بمانم حتی اگر تلاش کنم ...
این Chipotle Turkey Toastie با کمک سخاوتمندانه مایونز Chipotle سر کنزینگتون که به جای کره روی مقداری نان مایه ترش پخش می شود ، شروع می شود . آیا من به FLAVOR اشاره کردم؟ در اینجا مقدار زیادی وجود دارد :) گاز گرفتن نان تست شده با طعم چیپوت ترد برای بیدار شدن هر کام کافی است. من از تابه گریل خود استفاده کردم زیرا ظاهر این علائم جستجو را دوست دارم اما هر تابه این کار را انجام می دهد
اینجا جایی است که حتی خوشمزه تر می شود ... مواد پر کننده به غذای باقی مانده شکرگذاری و ترجیحات رژیم غذایی شما بستگی دارد اما من گوشت بوقلمون ، چدار تیز ، پیاز قرمز ترشی و جالاپینوس دود کرده است. ستایش باشد.
تلنگر آن ، تلنگر واقعی است .
نان خمیر مایه 2 برش
1 قاشق غذاخوری سس مایونز سر کنزینگتون
3-4 برش بوقلمون دودی
1/2 فنجان پنیر چدار تیز خرد شده
1/4 فنجان خلال پیاز قرمز ترشی
روش:
طرح مشبک را به متوسط تا متوسط گرم کنید
مایونز Chipotle سر کنزینگتون خود را تقسیم کنید و در یک طرف نان خود پخش کنید. اطمینان حاصل کنید که آن را به طور مساوی پهن کرده و کل برش را برای حداکثر طعم آن بپوشانید. نان ورقه شده خود را بریزید و از هر طرف پنیر اضافه کنید ، سپس برش های بوقلمون و پیاز را اضافه کنید. به آرامی فشار دهید تا کمی صاف شود و ساندویچ را روی تابه قرار دهید.
برای هر طرف 1-2 دقیقه بپزید ، یا تا زمانی که پنیر ذوب شود و نان به خوبی کبابی شود.